Бъди сред първите в България с нов iPad Air или iPad Pro от А1

  • Сподели:
Бъди сред първите в България с нов iPad Air или iPad Pro от А1

•    Вземи нов iPad Air или Pro от А1 
•    Купи в брой или на изплащане с план от А1
•    Сдобий се с последния модел Pencil Pro от А1

Най-новите iPad Pro и iPad Air вече се предлагат от А1. iPad Pro идва с елегантен, тънък и лек дизайн, Ultra Retina XDR дисплей с ProMotion и невероятно бърз M4 чип с мощни AI възможности. iPad Air пристига с изцяло обновени размери на дисплея – 11 и 13 инча, М2 чип с изключителна производителност и редица подобрения. И двата модела се предлагат от Apple без зарядно устройство в кутията, а cellular версиите идват с модерния стандарт за вградена eSIM карта и не разполагат със слот за физическа такава.

В допълнение, А1 ще предлага и последния модел Pencil Pro, който позволява на потребителите да вдъхнат живот на идеите си по изцяло нов начин, чрез редица нови жестове за управление и създаване на съдържание.

Защо да избереш новия iPad Pro от А1?

Дисплей и чип: iPad Pro предлага избор между 11 и 13-инчов Ultra Retina XDR дисплей с най-съвременната тандемна OLED технология, която осигурява забележително визуално изживяване. Устройството е оборудвано с най-новия и мощен М4 чип на Apple, който предоставя изключителна производителност и подобрени възможности за изкуствен интелект. 

Камера: Обновената система на камерата осигурява още по-голяма гъвкавост заедно с четирите микрофона със студийно качество. Потребителите могат да снимат, редактират и споделят съдържание – всичко това на едно устройство.

По-бърза безжична връзка: Освен 5G новият iPad Pro поддържа и Wi-Fi 6E, което осигурява до 2 пъти по-висока производителност от предходното поколение.

Устройството идва в Silver и Space black, като може да изберете между 256GB, 512GB, 1TB и 2ТB памет. iPad Pro се предлага на цени от 114,99 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и 143,99 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде поръчан от онлайн магазина на A1.bg.

Какво ново при iPad Air от А1?

Дисплей и чип: Обновеният iPad Air идва с два изцяло нови размера на дисплея – 11 и 13 инча. Моделът е снабден с мощен М2 чип, който се отличава с по-бърз 8-ядрен процесор и 10-ядрен графичен такъв, множество подобрения и огромен скок в производителността спрямо предходното поколение.

Камерата: Предната Ultra Wide 12MP камера вече е разположена по хоризонталния ръб на устройството, което го прави идеално за видеоразговори. Тя е снабдена и с Center Stage, който използва машинно обучение (ML), за да държи автоматично всички в зрителното поле.

По-бърза безжична връзка: Подобно на Pro версията, новият iPad Air също поддържа Wi-Fi 6E и 5G, така че да останете свързани по всяко време.

Устройството е налично в 4 зашеметяващи цвята, чрез които да изразите своята индивидуалност и личен стил. Онези, които предпочитат по-елегантните и монохромни визии, могат да избират между добре познатите и все така актуални Starlight и Space Grey – в тон с всеки ваш офис тоалет. А, ако искате да си донесете повече цветно настроение – може да се спрете на варианта в нежно лилаво в унисон с настъпилата пролет или свежо синьо, което да ви напомня за щастливите дни, прекарани край морето. iPad Air предлага избор от 128GB, 256GB и 512GB памет. Устройството е на цени от 67,50 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и от 87,50 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде закупено както във физическите магазини на А1, така и в електронния магазин A1.bg.

И още – Pencil Pro

Съвместим и с iPad Pro, и iPad Air, новият Pencil Pro предлага на потребителите още повече възможности да развихрят въображението си, благодарение на разширените функции, включително жестове като въртене, стискане и хаптика. Можете да вземете Pencil Pro онлайн на A1.bg за 309,99 лв.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2023 г. A1 България отчита приходи от 749,7 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 303,7 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 29 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2023 година възлизат на 5,3 милиарда евро.
Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни, онлайн разплащанията и дигиталните бизнес решения. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.