Дайте воля на творчеството си с iPad Air

  • Сподели:
Дайте воля на творчеството си с iPad Air

iPad Air променя играта в света на технологиите и начина на живот. Задължителен спътник за тези, които търсят иновация, стил и функционалност в един едно устройство.

Ревюто на устройството е с любезното съдействие на А1, които ни предоставиха Apple iPad Air за тест.

Apple iPad Air е фантастичен таблет, който не се колебая да препоръчам, особено в 13-инчовия модел. За повечето хора тук има всичко, от което се нуждаят в един таблет. Дизайнът е тънък, лек и преносим, независимо от размера на екрана, който изберете, а под капака има сериозно количество мощност, което е повече от достатъчно за ежедневните работни процеси. Животът на батерията е приличен и според моите впечатления е по-добър от този на iPad Pro (M4). По-големият 13-инчов модел би бил моят избор заради допълнителните 30 процента екранна площ, но който и iPad Air (M2) да изберете, едва ли ще останете разочаровани и е много по-вероятно да се впечатлите от това, което може да предостави.

Наличен в 4 зашеметяващи цвята, iPad Air предлага избор от 128GB, 256GB и 512GB памет. Устройството е на цени от 67,50 лв. на месец за 24 месеца с план Surf M за 11-инчовия модел и от 87,50 лв. за 13-инчовия със същия план, като може да бъде закупено както във физическите магазини на А1, така и в електронния магазин А1.bg.

Причините, поради които трябва да изберете iPad Air 
iPad Air е практически идентичен със своя предшественик по отношение на дизайна, когато става въпрос за 11-инчовия модел. Междувременно 13-инчовият модел е с почти същия дизайн, но на стероиди, с идентични размери с iPad Pro 12.9 (6-то поколение), но малко по-тънък и по-лек. 

Равномерните рамки около екрана, солидната алуминиева конструкция, интелигентният конектор на гърба и портът за зареждане USB-C са елементи, които сме виждали и преди, и които вероятно ще виждаме през следващите години. Но преместването на предната камера на iPad Air (M2) е ново за линията Air, полезно и по-естествено, когато става въпрос за видеоразговори и особено когато се използва с Magic Keyboard. Лилавите и сините цветови варианти също заслужават да бъдат отбелязани, прекрасни на живо, с по-светли покрития от синьото и лилавото на предшественика им. 

Разбира се, лилавите и сините цветове няма да са основната причина да си купите iPad Air. От гледна точка на производителността iPad Air е впечатляващ, като предлага повече от достатъчно мощност, за да се справя с лекота с ежедневни задачи - и с по-интензивни, като например редактиране на изображения. 

Устройството може да се похвали със зашеметяващ 13-инчов дисплей Liquid Retina, който предоставя ясни визуализации, живи цветове и изключителна яснота. Тънкият и лек дизайн на iPad Air го прави лесен да го носите със себе си, където и да отидете, като се вписва безпроблемно в начина ви на живот със своята елегантна естетика и първокласно качество на изработка. Моделите iPad Air имат антирефлексно покритие в сравнение със стандартния iPad, което се забелязва при използване навън или с гръб към прозорец. 


 
Задвижван от мощния чип M2, отличаващ се с по-бърз 8-ядрен процесор и 10-ядрен графичен такъв, iPad Air предлага светкавична производителност и безпроблемни възможности за различните ви задачи. Със 128 GB капацитет имате достатъчно място за съхранение на вашите файлове, снимки, видеоклипове и творчески проекти, като държите всичко необходимо на една ръка разстояние. Добавянето на Wi-Fi + клетъчна свързаност гарантира, че оставате свързани в движение, което ви позволява да работите, да предавате поточно и да комуникирате отвсякъде. 

iPad Air M2 е универсален инструмент за освобождаване на вашата креативност и изследване на нови хоризонти. Усъвършенстваната камера и възможностите за добавена реалност на iPad Air отварят свят от завладяващи изживявания и създаване на интерактивно съдържание. 

Подобрете начина си на живот с iPad Air и изживейте бъдещето на дигиталния живот на една ръка разстояние.

Кадри: High View Art