Декорация на дома, според вашия зодиакален знак

  • Сподели:
Декорация на дома, според вашия зодиакален знак

Астрологията е инструмент, който може да ви помогне да намерите правилната атмосфера за вас и вашия дом.

Позволете на звездите да ви насочват, за да разберете как да подобрите интериора на дома си. 

Овен
Тъй като Овните имат жажда за живот, те ще изберат да имат ярки основни цветове за спално бельо, за да представят тяхната напориста, смела и оптимистична природа.

Очаквайте да видите спомени от предишната им слава под формата на награди и снимки на най-добрите им приятели, закачени по стените, за да обозначат тяхната приказност и социален статус. 

Телец
Докато в стаята има нещо ароматизирано, този земен знак винаги ще може да въздъхне с облекчение.

Цялостната атмосфера на ''грижа за себе си'' я прави луксозна и устойчива. Телецът ще избере да декорира стаята си с мрачни земни тонове, текстурирани килими и плот за гурме закуски, за да прегърне вродената си хедонистична природа. 

Близнаци
Бели светлини ще се увият около леглото им, което има мека и копринена завивка в сребристи тонове за сладки сънища.

Рафтовете с книги с всичко - от модни списания през Фуко до рисунки по номера ще заемат пространството на стаята им, защото тази зодия се наслаждава на ефирния си интелект, съдържащ и консумиращ разнообразна информация.

Рак
Раците обичат да създават гнездо на сигурност за себе си като форма на емоционална защита, което означава, че ще имат куп меки възглавници и одеяла от различни тъкани, за да защитят здравия си външен вид.

Тези чувствителни души ще изберат сантиментални предмети, които им напомнят за дома, гордо излагайки снимки на семейството си на показ заедно с някои лични сувенири, внимателно поставени на бюрото им така че да са винаги в полезрението им, щом изпитват носталгия.  

Лъв
Лъвът ще залага на смели щампи, когато става въпрос за спално бельо и подходящи аксесоари. Халат и чехли ще висят до странно огледало в центъра на стаята, което им позволява да виждат любимия си човек: себе си.

Интелигентна крушка ще им помогне да прегърнат страстните си чувства – особено когато е настроена на червено, жълто или оранжево – заедно с бюро, пълно с цветни моливи и хартия за рисуване, за да се облегнат на своята креативност.

Дева
Организацията е ключът към успеха за Девите, така че те винаги имат място за всичко. Те дори ще използват мястото за съхранение под леглата си. Очаквайте техните гардероби да са грижливо подредени и да са без бъркотия.

Девите са склонни да предпочитат минималистичен декор, така че ще го запазят простичко, когато става въпрос за спално бельо. Този земен знак обича вазите, пълни с прясно набрани цветя, координиращи аксесоари за бюро и лечебни кристали в работното им пространство, за да гарантират, че живачната енергия, която ги заобикаля, е положителна.

Везни
Недостатъкът на живота в дома за Везните е липсата на място в килера, предназначено за този венериански знак.

Очаквайте дрехите им да бъдат разхвърлени. Около леглото им ще има рамкирани плакати и отпечатъци на любимите им художници, изложби в галерии и няколко музи, за да се гарантира, че това е първото и последното нещо, което виждат всеки ден.

Скорпион
Вещерската приказна естетика е идеална за мрачния и мистичен скорпион, тъй като той ще има в дома си лампи с ресни, колоди таро и астрологични книги, разпръснати сред литературата на Вирджиния Улф. Няма да липсват и шишенца с етерични масла.

Стрелец
Като най-игривата зодия, Стрелецът е душата на купона. Надуваем диван в ярко синьо с LED неонови надписи по стените е идеален за буйния огнен знак.

Тяхната приключенска натура ще ги примами да имат коркова дъска за бележки, пълна със снимки от техните пътувания, както и дъска с визия, от която да черпят вдъхновение и величие за тяхното бъдеще.

Козирог
Предприемчивият и новаторски знак Козирог вероятно ще избере неутрална палитра за спалното си бельо, защото шарките са твърде разсейващи. 

Рамкирани плакати по стените от любимите им концерти, купчина книги за самопомощ с хакове как да напреднете в живота ще са пръснати из пода и три смарт устройства, между които превключват.

Естествено, бюрото им е централната част на стаята, така че е оборудвано с всички най-нови джаджи – те са супер точни, така че таймерът остава включен през всички случаи. 

Водолей
Абстрактното спално бельо с уникални форми и фънки цветове, съчетано с модерни стенни гоблени, е атмосферата, към която гравитират Водолеите.

Вдъхновяващи цитати и плакати на емблематични исторически личности, залепени по стените им, ще са там, да им напомнят да постигат целите си по всяко време. Грамофон, огромни стайни растения и плюшени възглавници могат да бъдат поставени някъде в ъгъла.

Риби
Поради своята абсорбираща природа, Рибите трябва да живеят в спокойна среда, където могат да се отпуснат от стреса на външния свят.

И тъй като тези рибки са водни знаци, те ще намерят комфорт в цветове, които им напомнят за дълбокото синьо море, където мислите им могат да текат свободно в тъмната бездна. Но също така е важно за Рибите да останат организирани, така че не се изненадвайте ако видите шкафове с цветни кодове.