Инстра ООД – надеждният партньор в грижата за вашата градина

  • Сподели:
Инстра ООД – надеждният партньор в грижата за вашата градина

От създаването си през 1994 година, Инстра ООД се утвърждава като водещ доставчик на резервни части и консумативи за горска и градинска техника в България. Фирмата предлага разнообразие от висококачествени продукти, включително косачки, мотофрези, моторни триони и помпи, обслужвайки както индивидуални клиенти, така и магазини и сервизи из цялата страна. С богатия си опит и отличната репутация, Инстра ООД е вашият надежден партньор за поддръжка на градинска техника. Повече информация можете да намерите на нашия уебсайт:Инстра ООД

EGO Power+ – Иновации в акумулаторната градинска техника
Инстра ООД с гордост представлява EGO Power+ в България, предлагайки на пазара иновативни акумулаторни градински инструменти. EGO Power+ е световен лидер в разработката на високоефективни, екологични и удобни за употреба градински инструменти, като косачки, тримери, храсторези, верижни триони и въздушни метли. Техните продукти осигуряват мощност, сравнима с бензиновите машини, но без шума, дима и вредните емисии.

Технология Arc Lithium 56V
Батериите EGO Power+ Arc Lithium 56V са проектирани с уникален и патентован дизайн, който осигурява максимално охлаждане и дълъг живот на батерията. Всяка клетка е обвита с иновативната материя Keep Cool™, която поддържа оптималната температура за продължителна работа. Тази технология гарантира надеждна мощност, необходима за изпълнение на всички задачи в градината.

Универсалност и Бързо Презареждане
EGO Power+ предлага удобство и ефективност, благодарение на универсалната съвместимост на батериите с всички инструменти от гамата. С едно „щрак“ и сте готови за работа, без нужда от посещения на бензиностанции или съхранение на леснозапалими течности. Батериите се зареждат бързо и лесно, осигурявайки непрекъсната работа.

Дълготрайност и Гаранция
Продуктите на EGO Power+ се отличават с удължена гаранция – 5 години за инструментите и 3 години за батериите при лична употреба, което е доказателство за тяхната надеждност и дълготрайност. За професионалните потребители гаранцията варира от 1 до 3 години в зависимост от класа на инструмента.

Инструменти за Едно По-Зелено Бъдеще
EGO Power+ продължава да разширява границите на безжичните технологии и да предлага иновативни решения за поддръжка на градини и озеленяване. С производствен капацитет от над 10 милиона машини годишно и присъствие в 65 страни, EGO Power+ е лидер в индустрията, който предефинира стандартите за акумулаторни градински инструменти.
Присъединете се към революцията в поддръжката на градината с продуктите на EGO Power+ и се наслаждавайте на мощността и удобството на най-съвременната технология. Посетете нашия уебсайт за повече информация: EGO Power+ България.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.