Какви са предимствата на самозалепващите фототапети 

  • Сподели:
Какви са предимствата на самозалепващите фототапети 

Самозалепващите фототапети са сред най-популярните начини за бързо и лесно освежаване и подновяване на интериора, на което и да е помещение, било то у дома, в офиса или на работното място.

Тяхната популярност се дължи най-вече на удобството на използването им, при което си спестяваме обичайната бъркотия и суматоха при лепенето на обикновените тапети. 

Нека ви запознаем с някои от основните предимства на самозалепващите фототапети.

Отлепи, залепи и готово!

Самозалепващите фототапети са на практика големи стикери за стена. Затова и се поставят точно както всеки друг стикер. Отлепвате основата, залепвате тапета и готово!

Не е необходимо да ползвате услугите на професионалист, не са ви нужни грундове, лепила и четки, нито се налага да превръщате стаята в строителна площадка. Всичко става бързо, лесно, удобно и чисто!
 
Точно толкова лесно е и отлепването! Ако случайно залепите тапета накриво или искате да го премахнете изцяло, просто го отлепяте без никакви усилия и без увреждане на повърхността на която е бил залепен.

Нова визия за „нула време“
Благодарение на лесното им поставяне и сваляне, със самозалепващи тапети можете за „нула време“ да преобразите целия интериор на дадено помещение и да създадете нова визия без особени усилия или излишни разходи. 

Със самозалепващи фототапети можете бързо:
-  да създадете интериорен акцент
-  да подчертаете интериорния стил
-  да зададете „тема“ на интериора
-  да внесете сезонно настроение
-  да създадете оптична илюзия за по-голямо пространство
-  да освежите помещението в нова цветова гама… и т.н.

Практично временно решение
Има множество ситуации, в които се налага да освежим или да променим интериора само временно.

Тогава възниква и въпросът как най-бързо да постигнем желания резултат без излишни усилия и разходи. За щастие, самозалепващите фототапети предлагат изключително добро и практично решение в такива ситуации.

-  Децата растат и с възрастта се променят и техните интереси. Със самозалепващи фототапети детската стая може лесно да се преобрази от приказна гора с летящи розови еднорози и шарени облачета до “Hard Rock Café“ – тийнейджърска стая.

-  “Party time!” Рожден ден, бебешко парти, Хелоуин, Коледа…. Независимо дали планирате изненада за любимите си хора, или търсите начин да създадете прекрасно настроение за гостите си, ясно е, че се нуждаете от нещо „УАУ“ за мястото, където ще се