Крис Мартин продаде имението в Малибу, в което живееха с Дакота Джонсън

  • Сподели:
Крис Мартин продаде имението в Малибу, в което живееха с Дакота Джонсън

Крис Мартин, фронтменът на Coldplay, е продал дома в Малибу, който е споделял с актрисата Дакота Джонсън, и е купил друг за невероятните 14,4 милиона долара.

Крис Мартин намери ново кътче от рая.
Почти година след като се премести в къща за 12,5 милиона долара в Малибу с Дакота Джонсън, 44-годишният фронтмен на Coldplay е продал имота и е купил друго имение в района. Не само, че получил много добри пари от продажбата, но също така успял да вложи парите в нов дом, на много по-лично и желано място за 14,4 милиона долара.
Според близки Крис обича района на Малибу и знаел, че това било страхотна възвръщаемост на инвестицията.

А сега е време да разгледаме заедно имота на Мартин и Дакота - в комплект с шест спални и девет бани - в галерията по-долу.

Масивният остров в тази неземно красива кухня разполага с вграден охладител за вино. Това си е една мечтана зона. За онези дни, в които се нуждаете от малко време за себе си - ваната е отличен избор. А точно тази има и великолепна гледка към природата на задния двор. Мивките са отделни, както и местата за тоалетни принадлежности.Толкова уютна стая - всичко, от което се нуждаете, е добра книга и чаша вино. Камината и вградените рафтове, които перфектно съхраняват цялото дърво, правят пространството още по-привлекателно. Освен това двойните врати не само позволяват влизането на много естествена светлина, но можете да се насладите на красотата на открито, докато сте вътре.