Последен хит в обзавеждането на трапезарията

  • Сподели:
Последен хит в обзавеждането на трапезарията

През последните години тенденциите за обзавеждане на трапезарията се промениха коренно. Ако сте отворени към нови идеи, изборът на трапезни столове е чудесен начин да придадете индивидуален стил на къта за хранене у дома и да направите времето, прекарано около масата още по-приятно.

Разгледайте моделите по-долу, изберете този, който е най-близко до светоусещането ви и вижте какво говори изборът ви за вас самите.

Модерен и елегантен 


 
Ако вашите трапезни столове са подобни, вероятно сте почитател на дизайните, които комбинират модерен комфорт и визия, вдъхновена от средата на века. Този тип модели са предпочитани от силните и уверени в себе си хора.

Стилен и уютен


 
Вие сте интересен човек със страхотен вкус и това се отразява в екстравагантните, но удобни столове, които имате около масата в трапезарията. Фактът, че те са визуално привлекателни, като същевременно с това комфортни и функционални, показва, че обичате да правите семейството и вашите гостите щастливи и спокойни.

Ярки и смели


 
Вие сте общителни и това си личи от ярките, привличащи вниманието шарки и цветове, които избирате. Харесвате около вас да има цвят и настроение, и трапезните ви столове може да са изпъстрени със смели щампи. Импулсивни сте и често променяте декора на дома си, за да съответства на сезоните или настроението ви. Хора като вас ще оценят факта, че мебели Carmen разполагат с големи складови бази и можете да вземете трапезен стол като този веднага, без да се налага да чакате нито ден.

Разгледайте онлайн най-новото в света на обзавеждането или посетете шоурумите им на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,
Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,
Варна, бул. "3-ти март" 30А,
Бургас, ул. "Одрин" 50