Създай своята къща с Velux и спечели до 10 000 лева

  • Сподели:
Създай своята къща с Velux и спечели до 10 000 лева

В процес си на строеж или ремонт на къща? Мечтаеш да изградиш светъл, комфортен и уютен дом? Включи се в Конкурса на Velux сега!

Изпрати готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа и може да спечелиш проектираните Velux продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта.

Ако в проекта няма планирани покривни прозорци, архитектите на Velux са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети. 

Конкурсът ще се проведе в 4 етапа:

01.03 – 30.06.2017 – подаване на документи;

01.07 – 31.07.2017 - оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;

01.08 – 20.08.2017 - онлайн гласуване във "Фейсбук" страницата на ВЕЛУКС България ЕООД;

21.08 – обявяване на победителя.

Наградата

Най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и онлайн гласуване на потребителите ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти Velux на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.

Документи за участие

За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.

За реконструкция, разширение или рехабилитация задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане на сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Пълните условия на Конкурса можеш да намериш на velux.bg