Ултравиолетово: цветът на 2018

  • Сподели:
Ултравиолетово: цветът на 2018

В следващите редове ще ви представим няколко идеи за вплитане на ултравиолетовото в интериора на вашия дом.

Въпреки че е смятан за дързък цвят, ултравиолетовото е все пак цветът на въображението и креативността. И както ще видите в следващите снимки не е никак трудно да бъде съчетано в интериорния дизайн на дома ви. Трябва ви само капка въображение.

Ето някои идеи как да представите ултравиолетовото в дома си.

Ултравиолетово: цветът на 2018

В кухнята заложете на шкафове в ултравиолетово. Разбира се, за да използвате неговата дързост по този начин е нужно да балансирате с неутрални цветове на останалата част от интериора, както на снимката: сребърно, кафяво, бяло в случая.

Снимка: Momoko Morton

Ултравиолетово: цветът на 2018

В дневната можете да заложите на един, но голям акцент - вашия диван. Фонът на белите стени ще го накара още повече да изпъкне в стаята.

Снимка: Gail Race Interior Design

Ултравиолетово: цветът на 2018

В този пример интериорният дизайнер е заложил на 2 акцента - голяма картина и столове в няколко нюанса на ултравиолетовото. Резултатът е свеж и интересен.

Снимка: Nexus Designs

Ултравиолетово: цветът на 2018

В спалнята и дневната е най-добре да внедрите ултравиолетовото под формата на мебел/мебели. Фотьойлите, леглата или столовете за четене са идеален вариант, защото в този цвят ще привлекат вниманието и ще се превърнат в централна точка на помещението.

Снимка: Smart Homes

Ултравиолетово: цветът на 2018

Ултравиолетовата тенденция виждаме и в боядисването на акцентна стена, както в тази баня. Такива стени незабавно хващат окото в помещения, решени в модерен и индустриален стил през тази година.

Снимка: Danenberg Design

Ултравиолетово: цветът на 2018

И разбира се, не на последно място, въведете ултравиолетовото в дома си чрез аксесоарите. Това е най-лесният и изгоден начин да проверите дали ще ви хареса как стои в интериора ви. Възглавници, одеала, картини, свещници, статуетки, вази - всички те ще ви помогнат да създадете една ултравиолетова свежа линия в помещението.

Снимка: Lindi Reynolds Interior Design