Вдъхновението, наречено Yoga Book

  • Сподели:
Вдъхновението, наречено Yoga Book

Вдъхновението на творящите хора идва спонтанно и в днешното забързано ежедневие то трябва да намери своя външен израз на мига, иначе има голяма вероятност просто да изчезне. Именно за такива хора е създаден Yoga Book от Lenovo - устройството, което ви позволява веднага да запаметите оригиналната си идея.

Най-тънкият 2-в-1 таблет в света предоставя невероятни възможности и премахва границите пред таланта и въображението. Yoga Book ви позволява да водите бележки или да скицирате, като използвате стилус с истинско мастило.

Устройството ви дава и най-добрите възможности за рисуване - благодарение на Create Pad ще видите как творенията ви оживяват на екрана.

Освен тези прекрасни функции, Yoga Book разполага с клавиатура, която се появява само тогава, когато имате нужда от нея, и изчезва, когато не ви е необходима.

Тънък и лек, Yoga Book дава свобода на въображението ви навсякъде и по всяко време в денонощието. Насладете се на стилния таблет в кадрите отдолу, научете още за прекрасните му характеристики и творете на воля...

Вдъхновението, наречено Yoga Book

Yoga Book разполага с тъчскрийн клавиатура Halo, която се появява почти магически върху единия панел само в моментите, когато ви е необходима. Възможностите, които Halo предоставя, се доближават максимално до работата с истински клавиши. 

Вдъхновението, наречено Yoga Book

Специално за хората, които изразяват себе си в образи, е приложението за рисуване и стилус с 2048 нива на натиск, така че да пресъздаде и най-фините щрихи на екрана. Можете да рисувате директно върху дисплея с прецизността на молив или четка. Няма опасност да го надраскате, защото е направен от стъкло, което създава допълнително усещане за здравина. 

Вдъхновението, наречено Yoga Book

За тези, които все пак предпочитат да имат творенията си на хартиен носител, стилусът на Yoga Book може да работи и с пълнители с истинско мастило върху хартия. Достатъчно е само да поставите на единия панел лист хартия (не е нужно да е специална) и да пуснете въображението си на воля. Когато сте готови, можете да дигитализирате творенията си само с едно движение. 

Вдъхновението, наречено Yoga Book

Със своя мощен процесор и 4GB RAM памет Yoga Book спокойно ще издържи и на най-бурно връхлетялата ви муза. Освен това има достатъчно вградена памет, за да "побере" и други приложения. Ако 64 GB пространство за съхранение не ви стигат, можете да добавите още до 128 GB с microSD карта.  

Вдъхновението, наречено Yoga Book

Още един голям плюс - батерия, която издържа 15 часа. Освен това таблетът разполага със слот за nano SIM карта, така че с него можете да имате безжичен интернет навсякъде, където мобилният ви оператор няма покритие. 

Вдъхновението, наречено Yoga Book

Пантата на таблета, която наподобява стилна часовникова верижка, е изработена от висококачествена сплав и е толкова функционална, колкото и красива. С четирите различни режима на работа, устройството с лекота се адаптира към ежедневието ви.

Вдъхновението, наречено Yoga Book

Yoga Book е тънък и компактен - едва 9,6 мм в затворено положение и 4,05 мм в най-тънката си част. Освен това тежи само 690 г, което ви позволява да го носите навсякъде със себе си.

Вдъхновението, наречено Yoga Book