Време е за "балкон туризъм"

  • Сподели:
Време е за "балкон туризъм"

За втора поредна година ИКЕА осъществява кампанията БАЛКОН ТУРИСТ, по време на която няколко балкона се преобразяват до неузнаваемост.

Кампанията стартира в началото на април с търсенето на най-подходящите тераси, а финалистите бяха определени от специално жури. Така се стигна до преобразяването на 6 балкона в София и 1 във Варна с помощта на новата колекция мебели и аксесоари на ИКЕА.

В настоящия етап на кампанията всеки желаещ може да резервира предпочитан балкон на balkontourist.com, където ще открие снимки, информация и възможни часове за посещение на всяка от терасите. Освен приятна гледка, добро настроение и чист въздух, "балкон туристите" ще могат да почерпят дизайн идеи от новите предложения на ИКЕА и да си прекарат приятно на едно по-различно и необичайно място.

Всяка от градските дестинации има собствен стил, съобразен с размера и разположението на балконите, който ги описва с една дума: RELÄX, SINNEVÄ, PRÖSTORR, SPOKÖJSTVIE, PANÖRAMA, RÅMÄNTIKA и PRISTÄNN.

Успоредно с възможността за "балкон туризъм", всеки има шанса да промени облика на своята тераса, като се включи в играта на ИКЕА в "Инстаграм". Необходимо е да качи снимка на своя балкон или изглед от него, с хаштаг #BALKONTOURIST. Победителят ще бъде обявен на 25 юли в страницата на ИКЕА във "Фейсбук" и на balkontourist.com.

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: RELÄX

В центъра, но скрит от забързания ритъм, балконът на Cosmos Coworking Camp е идея за бягство, без да напускаме границите на града. Преобразен изцяло в бяло-зелени тонове и заобиколен от цветя и вечнозелени растения, той създава атмосфера на уединение и релакс.

Подходящ е както за бърза работна среща на кафе, така и за продължителни приятелски дискусии. Не чакай специална покана, за да се увериш сам в предимствата на новата ни дестинация

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: SINNEVÄ

Ако си от онези щастливо замислени хора, които често витаят в облаците, това е твоят балкон! Освен уникалната гледка, която е винаги зашеметяваща, балконът претърпя тотална промяна.

На пръв поглед неизползваемото пространство – тясно и дълго – се превърна в зимна и лятна тераса с място за всичко, включително за екстремните хобита на домакина. Затова смеем да твърдим, че тук определено ще се чувстваш на гребена на балконтурзима този сезон

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: PRÖSTORR

Най-голямата локация на БАЛКОН ТУРИСТ досега, която се доближава до размерите на хеликоптерна площадка и то в идеалния център на София. Вземи си увлекателна книга и свежа напитка и заповядай да се попечеш на слънце през деня или пък доведи приятели и приятели на приятели (има място за всички) и си направете частно коктейлно парти.

На разположение е комфортен ъглов модул за сладки приказки, а ако ви се стои на крак, можете да се полюбувате на красивата гледка

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: SPOKÖJSTVIE

На този балкон спокойствието следва собствен ритъм. Удобните мебели и свежи аксесоари, преливащи в нюанси на синьото ще те накарат да се пренесеш на дългоочакваната ваканция на морето. Но това не е всичко.

Собственикът на балкона – Иван Милев, по известен като DJ Shaker Maker с радост ще ти помогне да отпуснеш наистина качествено като създаде фон към мечтите ти с някои от най-новите си сетове

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: PANÖRAMA

Ако си любител на набиращите популярност в кулинарните среди гурме бургери, този балкон предлага всичко необходимо, за да се пробваш като майстор и ти. Само донеси продукти и се погрижи приятелите ти да дойдат навреме за вечеря.

А като стана дума за хапване, трябва да те предупредим за агент Гент – котаракът, който обича да мърка и да се умилква, ще те държи под око. За десерт пък те черпим с очарователна гледка към парк "Заимов"

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: RÅMÄNTIKA

Когато животът ти предложи живот в големия град, направи си балкон. И то какъв – летен и супер свеж, който ще те накара да се вклюбиш в идеята, че не си сред природата, а в града.

RÅMÄNTIKA е мястото, което утолява жаждата за нови запознанства и преживявания. След залез пък чудото на LED осветлението ще ти покаже, че си в разгара на сезона на градските светулки

Време е за "балкон туризъм"

Дестинация: PRISTÄNN

Знаеш ли, че във Варна отваря врати ново култово място? Кацнал на покрива на стара сграда в центъра, балкон PRISTÄNN изкушава гости и местни с актуален морски стил и задушевна атмосфера, в която ще се влюбиш от пръв поглед.

Бризът и чайките са част от обзавеждането, напитките – изцяло по твой вкус. За имаш и запазено място, резервирай още сега