Чанинг Тейтъм: Дъщеря ми е моят свят!

  • Сподели:
Чанинг Тейтъм: Дъщеря ми е моят свят!

41-годишният актьор, който е на ръба да пусне редица големи проекти след кратко прекъсване, говори за кариерата, стила, живота след развода и трудностите по отглеждането на дъщеря си, когато вече не са неразделни.

Кариерата на Чанинг Тейтъм преди блокбъстър актьор, включваше неговите танцови умения и профила му на модел, показващ характер и дисциплина.
Това може да се види в последния брой на VMan Magazine, където актьорът е корица на изданието и физиката му е просто впечатляваща.

Предстои да го гледаме в романтичната екшън комедия The lost city заедно със Сандра Бълок и Брад Пит. А в продукцията Dog ще го видим и в ролята на режисьор, която е дебютна за него.

Тейтъм разкрива живота си след развода с актрисата Джена Дюън. Бившата двойка се раздели през 2018 г. и споделя осемгодишна дъщеря Евърли.
За пътя, който изминава по време на развода, Чанинг казва, че това е било пътуване, намиращо опората му като самотен баща.

"Обичах да играя с Евърли, да правим нашите си имитации и магически неща, но просто не знаех дали ще имам възможност да изживея всичко това отново, когато вече съм самотен баща и не мога да я виждам, когато поискам. Бях двойно уплашен. Щях ли да мога да правя нещата, които една майка трябва да прави? Страхувах се дали ще съумея да се справя? И тогава, когато това пътуване се разгърна пред мен, осъзнах, че всичко, което наистина е нужно, е просто да присъствам в нейния свят и да правя това, което дъщеря ми иска. Тогава страховете се разсеяха".
 

Чанинг, който сега се среща със Зоуи Кравиц, обясни, че притесненията му произтичат от това дали пълноценно ще присъства в живота на Евърли, по същия начин, по който и майка ù - Джена.

За рождения ден на малката Евърли миналия юли Чанинг публикува снимка в Instagram със следното послание към нея:

"Ти си моето всичко. Ти си моят свят и моето сърце. На тази снимка ти гледаше към луната и ми разказваше пророчеството за русалката на пълнолунието, а после изтичахме във водата, за да я потърсим.
Играехме си със светещи пръчици в нощната вода и викахме русалките. Ти каза, че си докоснала плешива русалка и си видяла опашката ù.
Надявам се да се смееш, когато един ден прочетеш това. Добре се позабавлявахме тогава."