Джейкъб Елорди - новото лице на Boss Parfums&Eyewear

  • Сподели:
Джейкъб Елорди - новото лице на Boss Parfums&Eyewear

Австралийският актьор Джейкъб Елорди е новото лице на колекцията BOSS Parfums and Eyewear. 24-годишната звезда от сериала Euphoria се присъединява към глобалното семейство на BOSS и участва в първата си кампания за аромати и очила. 

Излъчвайки всички качества на мъжа BOSS – увереност, елегантност и неподражаем стил – Елорди също така представлява непрекъсната еволюция на съвременната мъжественост, въплътена от BOSS. 

В тази нова ера емоционалната сила има голямо въздействие, колкото физическата издръжливост. А решимостта на човека да следва собствения си път е това, което разпалва амбицията му да постигне целите си. 

Вътрешният стремеж на Елорди, приключенският дух и безграничният потенциал го правят идеален за BOSS, докато е вперил поглед към бъдещето. Актьорът се присъединява към списък от международни таланти, включително неговия сънародник Крис Хемсуърт, в емблематичната световна марка, тъй като тя продължава да се развива и вдъхновява.

През 2019 г. Еуфория на HBO направи своя дебют в САЩ и бързо привлече вниманието по целия свят. Според теб защо творението на Сам Левинсън е толкова успешно и как шоуто се отличава от другите драми за тийнейджъри? 

- Не мога да говоря за успеха му, но това, което знам и защо ми е приятно да бъда там, е, че Сам се грижи за всеки един детайл от процеса на създаването на този проект. И предполагам, че това привлича хората към него, нивото му на грижа и внимание към детайлите, както и факта, че той е режисьор и иска всичко да бъде майсторски изпипано. Това е, което го отличава според мен от другите - взима всичко присърце и му пука за него.

Героят, който играеш, Натаниел Джейкъбс, е звезден куотърбек от гимназията East Highland и популярен ученик, който тайно се бори с детски травми и проблеми с контролирането на гнева. Как ти се стори да играеш толкова многостранна роля и как се подготви за нея? 

- Честно казано, такова удоволствие е да го играеш, защото точно както казваш, в главата на това момче се случват всички тези многопластови неща. Като актьор мога да го изследвам и да го обработвам, да мисля за него и да го атакувам от всички различни ъгли. Това е напълно различно от моя живот, така че е истинско удоволствие да се разходя в неговите обувки и да видя какво е.Какво беше чувството да се върнеш на снимачната площадка след толкова дълго време и какво можем да очакваме от сюжета, а също и от развитието на героя ти Нейт? 

- Беше толкова хубаво да се върна. Изминаха две години, откакто заснехме първия сезон, той излезе и всички бяха наистина развълнувани, така че беше странно да не се върнем веднага към снимките. Шоуто е узряло много. Все едно снимаш съвсем различен сериал. И Нейт е тотално друг човек. Определено виждаме различна част от него, така че се вълнувам всички да го видят.

Ти си един от най-талантливите актьори на тази епоха. Как се грижиш за баланса между работата и личния живот, особено в днешно време?
 

Това е непрекъснат процес. Когато работиш много, е трудно да се грижиш за себе си. Все още се опитвам да намеря баланса между двете. Обичам да работя и чувствам, че работата е грижа към себе си, така че те си съжителстват заедно.

Точно както Euphoria, твоята нова кампания с Boss за пускането на BOSS THE SCENT Le Parfum огъва реалността и фантазията и поставя нещата в различни перспективи. Как променяш реалността и какво правиш, за да излезеш от зоната си на комфорт?

- През целия си живот винаги съм се опитвал да имам усещане за игра във всичко, което правя, и се опитвам да го поддържам доста леко, така че може би това е форма на огъване на реалността. Нещо като този комплекс на Питър Пан. И докато правя това, винаги съм извън зоната си на комфорт, предполагам. Да бъдеш актьор означава да излизаш извън зоната си на комфорт възможно най-често.

BOSS описва The Scent като въплъщаващ сурова, мистериозна харизма. По какъв начин мислиш, че този аромат се свързва с твоята личност?

- Ако се замисля, когато го нося, това ми дава увереността да бъда повече себе си и да бъда повече мъжът, който искам да бъда. Това само ви помага да придобиете още повече увереност. 

Ароматът предлага изискан привкус, съчетан с афродизиачен акорд на джинджифил и плод манинка. Как би описал лично аромата и какви чувства възникват, когато го носиш? 

- Как бих го описал аз лично? Ирис и кожа. Мисля, че кожата ми говори най-много за това. Много парфюми имат хубави аромати, но...как да го обясня, не е естествено. Знаеш ли, влизаш в бар или някъде другаде, и усещаш миризмата на нечий одеколон. Докато новият Boss The Scent ухае много по-естествено и по-фино. Не е натрапчив и властен.

Роден си в Австралия. Как беше израстването в Австралия и какви културни различия изпита, щом се премести в САЩ?

- Израстването в Австралия беше най-големият подарък, който някога съм имал. Очевидно имам известна носталгия, свързана с израстването. Всичко обаче е различно от Америка. Всеки един аспект е различна култура. Това са две съвсем различни преживявания.

Сега си отново в САЩ, поради снимките на сериала. Какво ти харесва най-много в живота в Ел Ей и какво те притеснява? 

- Наистина оценявам времето и хората, които познавам там, много ги обичам. Но най-лошото вероятно е трафикът. Трафик и на какво огромно разстояние се намира всичко от теб.

Свободата е нещо, което всеки от нас жадува в живота. Кое е единственото нещо, което би казал, че те кара да се чувстваш най-свободен?


Най-свободно се чувствам, когато съм вкъщи със семейството си. Това определено ми дава най-голямото усещане за свобода.

Имаш много уникален моден стил. Как бих го описал със собствените си думи? Какво е мнението ти за безполовата мода, която става все по-разпространена и интегрирана в света?

- Намирам стила си за удобен и комфортен. Що се отнася до безполовата мода, смятам, че дрехите са просто дрехи и носиш това, което те кара да се чувстваш щастлив и да се усмихваш.