Джон Корбет ще се присъедини към втори сезон на "And just like that"

  • Сподели:
Джон Корбет ще се присъедини към втори сезон на "And just like that"

Феновете на "Сексът и градът" могат да се радват или пък не, защото в сериала "And just like that" влиза един обичан и познат образ, този на Ейдън Шоу.

Джон Корбет ще се събере отново с бившата любов Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) във втори сезон на шоуто по HBO Max.

Представителите на HBO Max и Корбет отказаха коментар във връзка с новината, която съобщи Deadline.

В последните моменти от финала на първи сезон на спин-офа Кари бе видяна да се целува с продуцента на подкаста ù Франклин (Иван Ернандес), като знак, че е готова да започне отново живота си и да излезе постепенно от периода на траур.

Една бърза ретроспекция от наша страна.

Симпатичният някогашен дизайнер на мебели, Ейдън, изобразява непостоянното гадже на Кари и по-късно неин годеник в сезон 3 и 4 на "Сексът и градът". 

Двамата се разделиха два пъти -  първия път, след като тя призна, че спи с бъдещия си съпруг Тузара, и втория път, когато Кари не можа да се обвърже сериозно и дългосрочно, след като Ейдън ù предложи и двамата се сгодиха.

Кари и Ейдън имаха кратка среща в шести сезон, засичайки се на тротоара, на който сблъсък стана ясно, че Ейдън е обвързан и има малък син.
Съдбата ги събра отново във филма "Сексът и градът 2" на пазар в Абу Даби. 

Двамата споделиха страстна целувка по време на късна вечеря, но тъй като имаха партньори по това време (а Ейдън също беше баща на три деца), Кари избяга. Срещата на Кари и Ейдън години по-късно вероятно ще трябва да се обърне към случилото се със съпругата на Ейдън, Кати.

Корбет отново ще играе друг обичан герой във франчайз романтичната комедия - "My Big Fat Greek Wedding", чиито снимки току-що приключиха в Гърция.