Емблематичните Africa Twin и Africa Twin Adventure Sport с нов облик и подобрения за 2022

  • Сподели:
Емблематичните Africa Twin и Africa Twin Adventure Sport с нов облик и подобрения за 2022
  • Още по-фини настройки на автоматичната трансмисия DCT за по-плавно управление на първите две предавки
  • CRF1100L Africa Twin вече стандартно се предлага с алуминиева задна стойка за багаж
  • Ново по-ниско ветрово стъкло с 5 степени на регулиране при CRF1100L Africa Twin Adventure Sports подобрява видимостта
  • Още по-атрактивен външен вид и нова уголемена емблема ‘Big Logo’, както и графика в офроуд стил (‘Cracked Terrain’) за Africa Twin и Africa Twin Adventure Sports

 

Повече от три десетилетия след първото си лансиране в Европа името Honda Africa Twin е синоним на историята и приключенията. За 2022 моделна година мотоциклетът и неговата приключенска версия CRF1100L Africa Twin Adventure Sports се сдобиват с практични подобрения, по-фини настройки на автоматичната трансмисия с два съединителя (DCT) и нов още по-атрактивен облик.

И двете версии са с подобрени практични характеристики за всекидневието. CRF1100L Africa Twin вече стандартно ще бъде оборудван с нова алуминиева рамка за багаж, а CRF1100L Africa Twin Adventure Sports е със 110 мм по-ниско ветрово стъкло с пет степени на регулиране, което подобрява видимостта и предпазва безкомпромисно от несгодите на времето.

Автоматичната трансмисия DCT е усъвършенствана с нови, по-фини настройки, за да осигури по-плавно управление на първите две предавки при старт от място и при ниски скорости. Над 200 000 мотоциклета, оборудвани с DCT е продала Honda на европейския пазар от първото въвеждане на предавателната кутия през 2009 г. с VFR1200F, безспорно доказателство, че трансмисията е изключително добре приета от купувачите.

Освен цитираните подобрения за 2022 г. и двата модела се сдобиват с още по-богата цветова гама и графични декорации. CRF1100L Africa Twin Adventure Sports вече се предлага и с така наречения рисунък тип „напукан терен“ (‘Cracked Terrain’), а CRF1100L Africa Twin е с новия дизайн на уголемената емблема с променена цветова схема, включително и напълно новите странични капаци от черен алуминий, както и дръзката червена странична задна подрама.