Кит Харингтън ще върне към живот легендарния Джон Сноу

  • Сподели:
Кит Харингтън ще върне към живот легендарния Джон Сноу

Продължението на "Игра на тронове", съсредоточено върху Джон Сноу, е в ранна разработка в HBO, като актьорът Кит Харингтън ще се върне към ролята си. Спин-офът ще се фокусира върху след събитията от "Game of Thrones", който продължи почти десетилетие между 2011 и 2019 г. и се превърна в един от най-големите телевизионни сериали на всички времена.

Създателят на ''Игра на тронове" Джордж Р. Р. Мартин говори откъслечно за предстоящия сериал на HBO, включително за заглавието му и за участието на Кит Харингтън в процеса на писане.

"Да, ще има сериал за Джон Сноу и той е в процес на разработка."

Мартин потвърди, че поредицата е условно озаглавена Snow, като същевременно разкри, че се разработва толкова дълго, колкото и другите по-рано потвърдени заглавия. 

Писателят не може да сподели повече подробности, тъй като от HBO все още не са му дали разрешение. Но отбеляза, че Емилия Кларк вече е споделила някои подробности, включително факта, че Кит Харингтън е замислил идеята за шоуто.

"Той е създаден от Кит, доколкото разбирам, така че той е ще присъства в него от самото начало", каза Кларк пред BBC.

Мартин потвърди, че Кит е довел собствения си екип, включително сценаристи и продуценти, с които се е срещнал в дома си в Санта Фе.