Матю Пери разкри заглавието и корицата на предстоящите си автобиографични мемоари

  • Сподели:
Матю Пери разкри заглавието и корицата на предстоящите си автобиографични мемоари

Звездата от "Приятели" се появи в социалните мрежи, за да публикува снимка на книгата, която носи интересното заглавие "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". Мемоарът ще излезе в световен мащаб през ноември 2022 година.

Издателят Flatiron Books разкри през октомври 2021 г., че са подписали сделка с Пери да издаде мемоарите му.


"В книгата Пери отвежда читателите зад кулисите на най-успешния сериал за всички времена, като същевременно разкрива личната си битка с пристрастяването. Книгата притежава целия потенциал да обедини хората, което е особено нужно в тези времена", заяви член на издателството пред Fox News Digital в изявление.

Актьорът се появи заедно с колегите си - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк във "Friends: The Reunion". Легендарното събиране бе излъчено миналия май по HBO Max и счупи рекордите по гледаемост на британската платформа Sky One.

52-годишният актьор беше една от най-известните и най-добре платени телевизионни звезди по време на 10-годишния цикъл на "Приятели" от 1994 г., но се бореше, за да преодолее зависимостта си към алкохола и наркотиците. През 2016 г. Пери сподели пред BBC, че е бил развил до такава голяма степен зависимост към наркотиците, че не е бил в състояние да си спомни приблизително три години от времето, прекарано на снимачната площадка на ''Приятели'' - от трети до шести сезон.


"Толкова много се изписа за мен в миналото. Сега реших, че е време хората да чуят и моята гледна точка.
Доживях да разкажа историята, въпреки че на моменти изглеждаше сякаш няма да успея. Всичко е тук.", пише в публикацията си Матю Пери.

Изглежда това ще бъде една дългоотлагана и същевременно дългоочаквана житейска изповед, която актьорът пресъздал перфектно образа на саркастичния Чандлър Бинг, ще направи.