Оливия, Антон и Джули - наследниците на Ал Пачино

  • Сподели:
Оливия, Антон и Джули - наследниците на Ал Пачино

Алфредо Джеймс Пачино е един от най-великите актьори, с които Холивуд разполага. Известен със своя интензивен, експлозивен стил на игра, той е постигнал всичко, което е искал в кариерата си, но когато става дума за личния му живот, е бил жертва на несгоди многократно. Ал Пачино е излизал с много жени през времето, но никога не е сключвал брак. Може да се каже, че още е ерген.

Една от приятелките му е актрисата Бевърли Д'Анджело, с която споделя близнаците си Антон Джеймс и Оливия Пачино. Въпреки че двойката не беше женена, Ал Пачино искаше точно Бевърли да бъде майка на децата му. Тя се съгласила и заченали бебетата чрез ин витро процедура. Близнаците се родили на 25 януари 2001 г.


"В моите представи, когато имате деца, вие сте едно семейство. След като се познавахме от три месеца, Ал ме погледна в очите и каза: "Искам да бъдеш майка на децата ми." Това е всичко, което трябваше да чуя."

Въпреки че и Бевърли, и Ал са известни личности, те държат децата си далеч от светлините на прожекторите. Особено синът им Антон Джеймс Пачино живее спокоен живот далеч от социалните мрежи, за разлика от сестра си Оливия, която обича да споделя различни снимки в Instagram. 

Според Пачино семейните моменти винаги са били предизвикателство, поради неговия статут на знаменитост. В интервю актьорът от "Кръстникът" споделя:


"Не съм влизал в метрото или в супермаркета от години. За децата ми е трудно да се появяват публично с мен."

За Пачино винаги се е знаело колко безрезервно обича трите си деца - Оливия, Антон и Джули. 
В интервю за Guardian, той разкрива как мирогледът му се е променил, откакто е тръгнал по пътя на бащинството. 


"Преди да имам трите си деца, се разхождах из собствената си глава, без да забелязвам нищо. Преди актьорството беше всичко, най-важното нещо. Сега, благодарение на децата ми, кариерата е само малка част".

В името на децата си Ал и Бевърли опитали да спасят връзката, но без успех. За съжаление, само няколко години след появата на децата, те решават да прекратят връзката си през 2003 г. Ал завежда дело срещу Бевърли за попечителство в съда в Манхатън. Той също така твърди, че Бевърли използвала децата за свое прикритие, превръщайки ги заложници и ги е манипулирала. От другата страна на историята Бевърли обвини Пачино, че е лош баща, както и в тормоз. След много съдебни битки, в крайна сметка възрастните се помирили и решили да споделят взаимното попечителство над близнаците си.

Носителят на Оскар има още една дъщеря - Джули Мари Пачино, която е родена на 16 октомври 1989 г.
Майка ѝ е Джан Тарант, преподавател по актьорско майсторство. Самата Джули също е в кино индустрията под амплоато на филмов продуцент.