Партньорство между Ричард Брансън и Райън Рейнолдс

  • Сподели:
Партньорство между Ричард Брансън и Райън Рейнолдс

Virgin Voyages на Ричард Брансън вече ще сервира джина на Райън Рейнолдс. Пътниците вече ще могат да поръчват ексклузивни коктейли, приготвени с алкохола на актьора.

Virgin Voyages добавя сериозна звездна сила към списъка си с напитки.

Круизната линия на Сър Брансън току-що обяви партньорство със занаятчийски приготвения джин на Райън Рейнолдс. Марката, собственост на актьора, се нарича Aviation Gin.
В бъдеще пътниците на компанията от луксозни круизни кораби ще могат да си поръчат американския джин самостоятелно или като част от коктейл във всеки един от баровете и ресторантите си.

В допълнение към заведенията за хранене, управлявани от готвачи със звезда Мишлен, оживени възможности за забавление и релаксиращ плажен клуб, корабите Virgin Voyages предоставят на пътниците достъп до първокласни водоеми. Първият кораб на Брансън, Scarlet Lady, има на разположение 12 бара на борда си, всеки от които има свое собствено дълго и разнообразно меню от класически коктейли и нови напитки, измислени от някои от най-добрите бармани в света, като Чарлз Джоли и Джулия Момоз.

Благодарение на това партньорство, когато предварително закупите Bar Tab преди следващия си круиз – ще имате достъп до множество ексклузивни коктейли, приготвени на базата на Aviation Gin, според круизната линия. Те включват напитки като Double Agent, Electric Fizz, Stella's Groove и модерен обрат на French 75.

И като всяка друга напитка, която поръчате на борда на плавателен съд от Virgin Voyages, тя ще бъде на разумна цена, въпреки първокласните съставки.

„Моята детска мечта беше да играя гост в The Love Boat заедно с Вик Тайбек. Никога в най-смелите си мечти не съм си представял, че ще бъда достатъчно успешен, за да имам собствена марка джин, която ще се сервира на някои от най-луксозните кораби в света. Само Ричард Брансън е способен да направи този вид магия.", заяви Рейнолдс в изявление обобщаващо партньорството.

Новата сделка всъщност бележи разширяване на партньорството между компаниите на Брансън и Рейнолдс, тъй като вече можете да поръчате Aviation Gin, докато летите по света с един от джетовете на Virgin Atlantic.

Кой знае, с начина, по който вървят нещата в съвременния свят, един ден може да успеете да поръчате G&T с ликьора на актьора, докато сте на един от космическите полети на Virgin Galactic.