Том Круз пристигна на световната премиера на Top Gun: Maverick в хеликоптер, който сам пилотира

  • Сподели:
Том Круз пристигна на световната премиера на Top Gun: Maverick в хеликоптер, който сам пилотира

Джентълмен като Круз определено знае как да пристигне със стил!

59-годишният актьор възобновява ролята си на Маверик повече от 35 години след появата на оригиналния Top Gun в кината през 1986 г.

На дългоочакваната премиера на новия си филм ''Top Gun: Maverick'', 59-годишната филмова звезда кацна на USS Midway в Сан Диего, Калифорния, с хеликоптер N547SA Airbus, който самият той пилотира.

В актьорските среди Круз е известен с това, че предпочита сам да изпълнява всичките си каскади и на премиерата отново показа умения и класа, изглеждайки елегантен както винаги, облечен в черен смокинг за специалния повод.

Усмихнах, той поздравяваше тълпата от фенове, които търпеливо чакаха 36 години от оригиналния филм, превърнал се в успешен хит.
Нямаше как да остане незабелязан ключов детайл на хеликоптера му, който гласеше "Tom Cruise Top Gun: Mavericк".

Първият филм постигна огромен успех, събирайки повече от 350 милиона долара по целия свят при бюджет от 15 милиона долара.
"Top Gun: Maverick" беше заснет преди повече от две години и бе сред многото големи холивудски заглавия, които се отлагаха дълго поради ковид пандемията.

"Top Gun: Maverick" тръгва по кината на 27 май.

Относно песента на Лейди Гага - Hold My Hand, Круз казва, че се е превърнала в "сърцето" на филма.

"Нещата просто се получиха по много красив начин", спомня си Круз за първия път, когато чу песента на Лейди Гага "Hold My Hand" за екшън драмата..

След като 36-годишната Гага пусна най-новия си сингъл "Hold My Hand" във вторник, звездата от филма се отби в The Late Late Show и говори за въздействието, което песента е оказала върху продължението.

Круз обясни, че Гага е представила песента си на него и Ханс Цимер, който също е композирал музиката за филма, след като са се борили да открият подходящия саундтрак.

"Това парче отвори емоционалното ядро на филма. Гага е невероятна. Песента ù приляга по много красив начин и се превърна в основната партитура и ритъм на нашия филм", каза той пред Джеймс Кордън. 

"Животът ме научи по трудния начин да имам вяра в човечеството, когато е трудно да имаш вяра в самия себе си.
Когато се чувстваш самотен, тъжен, отритнат от света, далеч от себе си и другите #holdmyhand - хвани ръката ми, това е моето послание. Един ден може да станеш достатъчно силен, за да се държиш сам.

Обичам ви с цялото си сърце през всичките години, през които съм била благословена да пея, пиша песни, продуцирам и изпълнявам за вас.
Това парче е любовно писмо към света в тези тежки времена.
Благодаря ви.", написа Лейди Гага.