MOËT & CHANDON – празнува живота от 1743 година насам

  • Сподели:
MOËT & CHANDON – празнува живота от 1743 година насам

Уникален празник на най-обичаното шампанско в света в Белград.
Най-обичаната марка шампанско в света Moët & Chandon отбеляза своята 280-та годишнина в Белград . 
Ексклузивното събитие се проведе в Cabaret Club Lafayette под мотото "Celebrating Life since 1743''.

Историята от грандиозни и празнични събития са превърнали Moët & Chandon в глобална икона на празниците. От кралските дворове до червените килими, от прочутото Studio 54 до големи спортни събития, марката обединява хората във вълнуващи и специални моменти от живота им. 

След Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон през последните години, сега и Белград имаше привилегията да стане част от богатата история на марката, като събра заедно над 350 гости от 15 държави.

Гостите бяха поканени да се впуснат в приключение за сетивата, да празнуват живота от 1743 година насам, така както само  Moët & Chandon може с уникалното си умение да празнува, превърнало се в неизменна част от историята на марката  още от създаването и през 1743. Уникалното шоу премина през различни периоди от историята на Moët & Chandon и традициите в изкуството на празнуване - на жените, на красотата на живота, на спорта, на целия свят. 

''В продължение на почти 3 века Moët & Chandon е предпочитаното шампанско за отбелязване на значими събития, както в исторически, така и в личен план. Тази вечер беше значимо събитие, както за марката, така и за целия регион на Централна Европа. Имахме невероятната възможност да отпразнуваме 280-тата годишнина на марката в Белград, като поканим нашите партньори, колеги, приятели и уважавани членове на Moët Society, общност от избрани влиятелни личности, които споделят ценностите на бранда - величие, щедрост и елегантност. Надявам се, че всички наши гости са приели нашето ключово послание от тази незабравима вечер: че животът е пълен с възможности за празнуване.'' - казва Nóra Szegedi, бранд мениджър на Moët Hennessy за Централна Европа.

Визуалните и танцови изпълнения, под артистичното ръководство на Милан Громилич, арт директор на Lafayette, бяха допълнени от магичния глас на звездата на вечерта - джаз певицата Лена Ковачевич.

Събитието беше посетено от множество известни личности от света на шоубизнеса и изкуството в Сърбия и региона, като Мая Николич, Даниела Бузурович, Брана Антович, Бошко Яковлевич, Ненад Радуевич, Йелена Блечич, Милош Надаждин и много други.

Един от акцентите на вечерта беше дегустацията на изключителното Moët & Chandon  Grand Vintage, реколта 2004  ексклузивно от 3 литрови бутилки Jeroboam. Тези специални бутилки бяха споделени с гостите в стила на марката Moët & Chandon, който я прави толкова  уникална. Това лимитирано издание, произведено само в 280 бутилки за целия свят, отлежало в избите повече от 15 години, ще отбележи важната годишнина на Moët & Chandon, отразявайки изключителната комбинация от зрялост, комплексност и харизма, перфектния избор за отбелязването на толкова специален момент за марката. 

Събитието беше организирано с ценното партньорство на Energystar International, официалният дистрибутор на Moët & Chandon в Сърбия.

Създадена през 1743 г., Moët & Chandon е марката, която представя шампанското пред света, като предлага селекция от уникални вина за всеки повод. От емблематичното Moët Impérial до колекцията Grand Vintage, от дръзкото Moët Rosé Impérial до новаторското Moët Ice Impérial, всяко едно шампанско очарова с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. 

За да отбележи 280-та годишнина на марката и да посрещне най-празничния период от годината Moët & Chandon представя нова лимитирана серия бутилки. Бутилката е с празнична бяла визия със златни акценти създадена за знаковото шампанско Moët Impérial, шампанското символ на марката, внасяща радост, светлина и вълнуващи балончета във всеки момент, който си заслужава да се отпразнува.

Лимитираната серия празнични бутилки може да откриете тук.

Photo credit: New Entertainment Office