Вижте кой е перфектният летен коктейл, подходящ за вашия зодиакален знак

  • Сподели:
Вижте кой е перфектният летен коктейл, подходящ за вашия зодиакален знак

Тъй като температурите се повишават и времето извън работа става още по-социално и празнично, без съмнение очаквате с нетърпение да изберете забавни, газирани, искрящи напитки, подходящи за сезона.

Но независимо дали сте в навън с колегите си или сте на вечеря с приятели, цветните коктейлни менюта могат да станат поразителни. Ако не сте сигурни откъде да започнете, може да започнете с личната си астрология. 

От вашия слънчев знак, който представлява основната ви идентичност и представа за вас, до вашата луна, която говори за това как искате да бъдете подхранвани, рождената ви карта предлага много информация за това какво ви носи радост.

За да определят най-добрата напитка за всеки знак, астрологът Нараяна Монтуфар и създателят на занаятчийски коктейли Лорън Паундс, обединиха усилията си.

Най-добрите коктейли за огнените знаци

Овен, Лъв и Стрелец - са пионерите на зодиака.
Те не се извиняват за живот в бързата лента, което често се отразява в техния авантюристичен избор на коктейли. Тези вълнуващи хора са за любов от пръв поглед, предпочитат комбинации от напитки, които ги вълнуват още от първата глътка.

Овен: Диня Май-Тай
Овенът не е просто първият огнен знак. Той е и първият знак на зодиака и поради тази причина хората, родени под кардиналния знак на Овена, обикновено са доста млади през целия си живот. Монтуфар ги нарича ''един от най-забавните знаци на зодиака'', така че плодовият, забавен, модерен Диня Май-Тай перфектно се съчетава с нов сезон, пълен с топлина, възможности и нови начала.

Лъв: Пламенна Маргарита
Управляван от слънцето, неподвижният огнен знак, Лъв, се нуждае от гореща и вълнуваща напитка, която отразява колко специални и смели са те. Царственият водач на зодиака обича да бъде на сцената, да печели аплодисменти или да улавя запомнящ се момент за Instagram. Поради тази причина лъвът не може да сбърка с пламенна маргарита.

Стрелец: Tokyo Sour
Управляван от Юпитер, авантюристичният променлив огнен знак Стрелец се нуждае от напитка, която ще удовлетвори желанието му за пътешествия и ще послужи като перфектната комбинация от дръзко и изискано. Със сигурност ще бъде печеливш избор за Стрелеца, който е голям фен на експериментирането с вкусове от цял свят, като юзу, супер кисел цитрус от Япония. 

Най-добрите коктейли за земните знаци

Практични и трудолюбиви, земните знаци Телец, Дева и Козирог със сигурност заслужават да се отпуснат с изящно изработен коктейл. Често екологично съзнателни и особено в контакт с природата, те са особено привлечени от обмислени рецепти, които предлагат наистина чувствено изживяване и може би включват пресни билки или продукти. Ако могат сами да отглеждат съставки — или поне да ги вземат от фермерския пазар — те ще бъдат още по-доволни от крайния резултат. 

Козирог: Campfire Old Fashioned
Трудолюбивият Козирог, управляван от Сатурн, често е на мисия да достигне върха на всяка планина, към която се е насочил. Той също така е традиционалист, който има афинитет към всичко традиционно и старомодно. 

Дева: Лавандулова пчела
Променливият земен знак, управляван от събиращия информация Меркурий, е най-известен с това, че е остроумен и перфекционист. ''Лавандулата, медът и лимонът са комбинация, създадена на небето'', посочва Паундс.

Телец: Pounds' Nut Your Average Float
Управляван от Венера, планетата на красотата, любовта и удоволствието, Телецът е известен със способността си да попива света около себе си с всичките си сетива. Фиксираният земен знак е сериозен любител на всичко луксозно, удобно и сладко, независимо дали това е плюшено одеяло, ваканционна дестинация, която може да се похвали с уютни температури и мек бриз, или, разбира се, декадентски десерт. Ето защо Pounds' Nut Your Average Float абсолютно ще бъде неговата напитка.

Най-добрите коктейли за въздушните знаци

Социални, спонтанни и често проявяващи висока умствена енергия, въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей са склонни да се впиват като страничен ефект от това да са навън или да организират собствения си празник. Помислете за напитки, които предлагат ободряваща смес от кофеин и алкохол или които съчетават ефирна, бледорозова течност с много сладки летни плодове. 

Близнаци: Еспресо Мартини
Коктейл, особено подходящ за променливия въздушен знак, обичащ комуникацията.

Везни: Розе Сангрия
Управлявани от Венера, планетата на романтиката, Везните живеят, за да направят почти всеки момент естетически достоен за Instagram.
Розето става все по-популярно сред сангрията и прави перфектна напитка за топло време.

Водолей: Матча Хайбол
Причудливи, изобретателни, далновидни и да, понякога противоположни, Водолеите, управлявани от променящия играта Уран, имат склонност да се противопоставят на всичко, което възприемат като конвенционално или масово. Поради тази причина тяхната любима напитка е нещо смело и иновативно.

Най-добрите коктейли за водните знаци

Мистиците на зодиака, водните знаци Рак, Скорпион и Риби са дълбоко интуитивни, артистични, мечтателни и ефирни хора. Те трябва да имат фантастични коктейли, за да се съчетаят с техния въображаем подход към живота. В по-голямата си част те предпочитат твърди напитки със сложен профил на вкус, които се съчетават добре с дълбоко емоционалните или въображаемите разговори, които не могат да не инициират и подхранват, когато се съберат с най-близките си хора.

Рак: Мимоза с ананас
Сърдечни и грижовни, Раците обичат да създават и да се връщат назад към сладките спомени. Поради тази причина те ще гравитират към напитки, които могат да се споделят с любимите хора отново и отново - като мимоза. Сантименталният рак има нужда от питие, което да отпие, докато си спомня за добрите стари времена на обяд със стари приятели. Всеки обича цветните коктейли, а тази ананасова мимоза с малко ликьор от пъпеш е направена за лятна вечеря с приятели и определено ще се хареса на обичащия забавлението кардинален воден знак.   

Риби: Lemon Hibiscus Mule
Емпатични и дълбоко емоционални, Рибите не могат да не бъдат погълнати във въображението си и най-сложните си чувства. Управлявани от духовния Нептун, те са склонни да носят розови очила и да са поетите на зодиака. Те биха оценили артистична напитка, която подклажда тяхната креативност и предлага малко ярък уют за чувствителните им души. 

Скорпион: Blackberry Habanero Margarita
Съвместно управлявани от секси Марс и Плутон - планетата на силата и трансформацията - Скорпионите знаят как да носят топлината. Смело ароматна, несъмнено пикантна напитка, която съчетава топлина и сладост. 
Горските плодове и чушките никога не са разочароващо дуо, когато става дума за маргарита. Агавето с хабанеро може да се регулира, за да пасне както на чувствителните, така и на обичащите подправки вкусове, така че не позволявайте да ви плаши!