A to JazZ с нова арт зона, специална ВИП шатра и безкасови плащания

  • Сподели:
A to JazZ с нова арт зона, специална ВИП шатра и безкасови плащания

След рекордното посещение от над 40 000 души на миналия A to JazZ, тази година организаторите отварят нови пространства за музикални фенове, любители на изкуството, последователи на коктейлната култура и зона за специален комфорт на публиката. 

Традиционният Арт-базар ще бъде преместен в новата Арт зона на събитието на входа на фестивала. Там ще бъдат разположени всички активности, свързани с изкуството – арт инсталации, изложби, улични изкуства и открита библиотека. Така A to JazZ отваря пространството около сцената за всички меломани, които искат да са по-близо до своите любими артисти и да се насладят на изпълненията им пълноценно. 

Мърчъндайз щанда на фестивала също е разположен в Арт зоната и ще предлага разнообразни сувенири на A to JazZ, от чиито приходи събитието финансира своите зелени инициативи за устойчиво развитие. Мърч-щандът ще бъде дублиран и на джем сешъните в „Топлоцентрала“, където ще се предлагат плочи, дискове и друг мърч на артистите от фестивалната сцена.  

Една от новостите е специалната комфортна зона, Mastercard Zone, която е предназначена за всички, които търсят най-удобното фестивално преживяване. Тя ще разполага със седящи места, собствен коктейл и вино бар, храна, сервитьори и самостоятелен  санитарен възел.

Зоната е с отлична видимост към сцената, а капацитетът й е ограничен с цел пълен комфорт на своите гости. Билетите за специалната зона са на стойност 25 лв. на ден с включен комплимент - напитка и могат да бъдат намерени в платформата URBO или на сайта на фестивала.

Коктейлната и кулинарна култура също ще бъде представена подобаващо – над 30 професионални бармана ще се грижат за задоволяване на изисканите вкусове на публиката с невероятни рецепти и изключително богат асортимент.

Тази година са предвидени още повече барове, както и самостоятелно обособена хранителна зона с пет различни гурме концепции. Всички обекти на фестивала ще разполагат с пос-терминали и ще приемат безкасови плащания, което ще ускори процеса на закупуване на продукти и значително ще намали опашките на критичните точки. 

Можете да видите фестивалната карта на най-голямото събитие за градска култура и музика у нас тук. 

A to JazZ Festival е на 1-2-3 юли в Южен парк 2, a входът му е свободен. 

Той се провежда с подкрепата на Столична община - част от Календара на културните събития, Министерство на културата, Министерство на туризма, Национален фонд “Култура” и е в партньорство с Посолството на Франция, Френския културен институт и Посолството на Република Турция в България.