Absolut Reinvent ще преоткрие познати градски пространства

  • Сподели:
Absolut Reinvent ще преоткрие познати градски пространства

Absolut Reinvent е нова платформа, която ще преоткрива градския живот чрез преобразяване на седем изненадващи пространства. Това ще се случи заедно с някои от най-активните български артисти. Серията от седем събития ще вдъхне нов нощен живот на места, които познаваме с тяхната обичайна дневна функция.

Чрез поредица от уникални арт проекти, създадени специално за случая и мястото, постепенно ще бъде изградена арт инсталация с еднофинално общо послание, създаденоот работите на всички участващи творци.

Първото събитие от новата кампания на иновативния глобален бранд ще постави началото на пъзела, разкривайки със запомняща се инсталация първата дума от посланието на кампанията. Всяко следващо събитие ще разкрива по още една ключова за философията на Absolut Reinvent дума, като цялото послание ще бъде сглобено в края на серията от нестандартни случки.

Следвайки дългогодишната си традиция за колаборации с иновативни артисти, Absolut ще работи с интересни имена от българската сцена за проекта. В духа на Reinvent философията, седемте творчески проекта ще бъдат представени на пространства, които досега не са били ползвани като парти сцена.

Събитията ще включват микс от музика и инсталации, докато накрая се съберат всички парчета от пъзела на едно място, за да се разкрие общото послание зад цялата Absolut Reinvent философия във финален арт проект.

Вдъхновението за Absolut Reinvent идва от вечния дизайн на иконичната Absolut бутилка, която преоткриваме с обновен дизайн през идния сезон. Концепцията за тазгодишната кампания продължава и мисията на вече реализираните Transform Today проекти за колаборации с артисти, които трансформират себе си и средата, в която живеят и работят.

Всеки желаещ може да присъства на събитията и да се сдобие с покана, като поръча някой от специалните Absolut Reinvent коктейли, които ще се предлагат в мрежа от партньорски заведения във всяка от седмиците преди събитията. Заедно със специалното питие, можете да получите код, с който да се регистрирате онлайн, заедно с още двама приятели.

Следете "Фейсбук" страницата на Absolut за повече информация и очаквайте скоро повече детайли за първото Absolut Reinvent събитие.

Absolut Reinvent ще преоткрие познати градски пространства