Адам Сандлър се впуска в незабравимо пътешествие с приказната комедия „Обущарят“ поFilmBoxExtraHD

  • Сподели:
Адам Сандлър се впуска в незабравимо пътешествие с приказната комедия „Обущарят“ поFilmBoxExtraHD

Насладете се на вечер, пълна с изненади и приключения тази събота от 20:25 ч.

 

18 август 2021., София. Лятната програма на FilmBoxпродължава да предлага на зрителите вдъхновяващи филмови заглавия с участието на някои от най-популярните холивудски актьори. Акцент в съботната програма на FilmBoxExtraHDще бъде комедийната драма „Обущарят“ с участието на носителя на приз за най-добър актьор, връчен от Националния съвет на кинокритиците в САЩ – Адам Сандлър и екранната му половинка Мелъни Диаз. Зрителите ще имат възможност да се насладят на вечер, изпълнена с невероятни събития отвъд времето и пространството тази събота от 20:25 ч., където на един обикновен обущар му предстои да се натъкне на вълшебна реликва, която ще го отведе на безкрайно пътешествие.

Приказната комедия „Обущарят“ ще пренесе зрителите в не толкова далечната 1903 г. в Долен Ийст Сайд в Ню Йорк. Макс Симкин (Адам Сандлър) е четвърто поколение обущар, който от години работи във фамилната фабрика. Животът му е скучен, сив и еднообразен, докато един ден местният разбойник Леон Лъдлоу не носи обувките си за поправка при него. Шевната машина на Макс се разваля в най-неподходящия момент, но именно това го отвежда към прашния склад на баща му, в който открива стара вълшебна вещ. Случайност или не, обувките на господин Лъдлоу са същият номер като тези на Макс. Обущарят решава да ги пробва и се оказва в тялото на разбойника. Повратна точка в живота му е, когато той открива магията на обувките и се впуска в едно безкрайно пътешествие на откриване и опознаване. Зрителите могат да се насладят на магичната история тази събота от 20:25 ч. по FilmBoxExtraHD.

Този месец каналите на FilmBox ще представят на аудиторията редица популярни продукции с интересни и завладяващи сюжетни линии от всички жанрове. „Обущарят“ e само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят през тази година. 

 

За SPI

SPI International | FilmBox  е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 700 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абонати както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги. SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. За повече информация, моля посетете www.spiintl.com

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

 

 

 

 

Адам Сандлър се впуска в незабравимо пътешествие с приказната комедия „Обущарят“ поFilmBoxExtraHD