Aкценти по STAR Channel през февруари

  • Сподели:
Aкценти по STAR Channel през февруари

Ирационално, сезон 1
Премиера: 1 февруари, четвъртък, от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Алек Мърсър (Джеси Л. Мартин, „Закон и ред"), световноизвестен професор по поведенчески науки, предоставя експертния си опит в редица случаи с високи залози, в които участват правителства, съдебни органи и корпорации, с уникалния си и неочакван подход към разбирането на човешкото поведение.

В ролите: Мартин, Маахра Хил, Травина Спрингър, Моли Кунц, Араш ДеМакси

Квантов скок, сезон 1
Премиера: 6 февруари, вторник и сряда, от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки вторник и сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин. 

Изминали са почти 30 години откакто д-р Сам Бекет влезе в ускорителя „Квантов скок" и изчезна. Сега нов екип, ръководен от физика Бен Сонг (Реймънд Лий), е събран, за да рестартира проекта с надеждата да разбере тайните зад машината и човека, който я е създал. Всичко обаче се променя, когато Бен прави неразрешен скок в миналото, оставяйки екипа зад себе си, за да разреши загадката. По време на скоковете до Бен стои Адисън (Кейтлин Басет), която се появява под формата на холограма, видима само за Бен. Тя е награждаван ветеран от армията, който внася в работата си прецизност на ниво. Начело на строго поверителната операция е Хърбърт "Маги" Уилямс (Ърни Хъдсън), безкомпромисен военен, който трябва да отговаря пред шефовете си, които няма да са никак доволни щом научат за нарушението на протокола. Докато Бен прескача от живот в живот, поправяйки това, което някога е било сбъркано, става ясно, че той и екипът са на вълнуващо пътешествие. Въпреки това те знаят, че ако искат да разгадаят мистерията на скока на Бен и да го върнат у дома, трябва да действат бързо или ще го загубят завинаги.

В ролите: Реймънд Лий, Кейтлин Басет и др.

Д-р Смърт, сезон 2
Премиера: 5 февруари, понеделник, от 22:00 часа 
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Този сезон на „Д-р Смърт“, базиран на подкаста Wondery, проследява „Човекът-чудо“ Паоло Макиарини, чаровен хирург, известен с иновативните си операции. Когато разследващата журналистка Бенита Александър се свързва с него, за да го интервюира, границата между личното и професионалното започва да се размива, променяйки живота ѝ завинаги. Докато тя научава докъде ще стигне Паоло, за да защити тайните си, група лекари от другия край на света правят собствени шокиращи открития, които поставят под въпрос всичко, свързано с работата му и него като почитан специалист в медицината.

В ролите: Едгар Рамирес, Манди Мур, Люк Кърби и др.

Магнум, сезон 5
Премиера: 1 февруари, четвъртък, от 21:00 часа 
Излъчване: От понеделник до четвъртък, от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин

В сърцето на поредицата „Магнум" е Томас Магнум, бивш военноморски тюлен, който се завръща у дома от Афганистан, за да стане частен детектив на Хаваите. Използвайки уменията, които е придобил в армията, Магнум решава предизвикателни случаи с помощта на колегите си ветерани „TC" Калвин и Орвил „Рик" Райт, както и на бившия агент на MI6 Джулиет Хигинс.

В ролите: Джей Ернандес, Пердита Уикс, Закари Найтън, Стивън Хил, Ейми Хил, Тим Канг