Анджелина Джоли заедно с децата си за премиерата на Marvel хита "Eternals"

  • Сподели:
Анджелина Джоли заедно с децата си за премиерата на Marvel хита "Eternals"

Анджелина Джоли присъства на премиерата на най-новия си филм "Eternals" в Лос Анджелис, в компанията на петте си деца. Мадокс Джоли-Пит, (20 г.), Вивиен и Нокс Джоли-Пит, (13 г.), Шайло Джоли-Пит, (15 г.) и Захара Джоли-Пит (16 г.) придружиха майка си на събитието.
Интересното тук, е, че децата са облечени в тоалети, които Джоли е носила за различни събития през годините. Цялото семейство прикова вниманието към себе си. 

Във „Вечните" Анджелина играе ролята на Тена, която е свръхсъщество с огромна сила, издръжливост, скорост, рефлекси и ловкост.
Децата на актрисата бяха особено щастливи от факта, че ще видят майка си в светлината на силна жена-войн.

"Безсмъртна извънземна раса, излизат от скривалището си след хиляди години, за да защитят Земята от злите сили, древния враг на човечеството- Девиантите", се казва в официалния синопсис на фентъзи филма за супер герои.

"Eternals" събира отново на екран Кит Харингтън и Ричард Мадън, които играят Джон Сноу и Роб Старк в сагата "Игра на тронове". Във "Вечните" ще видим Мадън като всемогъщия Икарис, а Кит ще се превъплъти в образа на смъртния Дейн Уитман.
Във филма участва и актрисата Салма Хайек-Пино, която играе мъдрия и духовен водач - Аджак.
Режисьор на 26-ият филм в Марвел Вселената, е носителката на Оскар Клоуи Джао, която постигна международно признание и успех през 2020 г. с "Nomadland".

Премиерата на "Eternals" за България ще бъде на 5-ти ноември.