Аня Пенчева и Влади Въргала разказват има ли страст след 20 г. брак

  • Сподели:
Аня Пенчева и Влади Въргала разказват има ли страст след 20 г. брак

През януари в Бургас се задава нова и вълнуваща театрална премиера, задължителна за всички двойки, независимо колко стаж са навъртели заедно. „Внимание любов“ показва перипетиите, през които преминава „съпружеската“ двойка Аня Пенчева и Влади Въргала, след 20 години +заедно. Жива ли е страстта? Могат ли въглените на любовта да бъдат разпалени и да горят както някога, а защо не и по силно? Ще разберат всички, решили да отделят вечерта си на 25 януари (четвъртък) за това впечатляващо представление на театър „Сълза и смях“, което ще бъде поставено в Културен дом НХК.

Сюжетът показва двойка, която годините са превърнали в съквартиранти, приятели, живеещи заедно. Някогашните страсти са останали отдавна назад в миналото и всеки си има негов живот. Съпругът режисьор и телевизионен водещ, се радва на вниманието на много млади дами, впечатлени от славата му. Красивата му съпруга отдавна е останала някъде в сянката му. Но защо тогава говори сякаш с обич за нея пред новата си любовница (Петя Дикова)?

Какво ще се случи, когато благоверната го хване в изневяра в собствения им дом? А когато той започне да я подозира в пристрастия към друг? А ако този „друг“ се появи и я обяви за обичта на живота си, която не може да забрави? Тук се намесват и героите на актьорите Свежен Младенов и Христо Чешмеджиев, които също са част от каста. Как се чувства жена, с години пренебрегвана и незабелязвана от съпруга си? Дали това е повод да му изневери, въпреки че двамата се познават добре и тя не е способна на подобна постъпка „с първия срещнат непознат“?

Безброй въпроси ще намерят своя отговор във „Внимание любов“ – постановката, която може би завършва с „Обичам те!“ – а може би не? Билетите за пиесата, която всички влюбени, двойки, семейства, трябва да гледат, ви очакват на каса НХК.