Апогеят на лятото идва с „Астероид сити“ на Уес Андерсън

  • Сподели:
Апогеят на лятото идва с „Астероид сити“ на Уес Андерсън

Открили ли сте смисъла на живота?

На 23 юни в родната киноатмосфера ще нахлуе най-новото провокативно произведение на ненадминатия майстор на симетрично-нетипичния филмов разказ Уес Андерсън (Гранд хотел „Будапеща“, Френският бюлетин), който ще ни отведе в Астероид Сити, където с плеяда чудати герои, ще открием какво има отвъд нашата планета и какъв е смисълът на живота. Може би има такъв...

Действието на Астероид Сити се развива в измислена пустиня в Съединените американски щати около 1955 г. Планираният маршрут на семинара на Младите звездобройци и космически кадети е сериозно нарушен от събития, след които светът вече няма да е същият. Може ли непоколебимата любов в хората, които обичаме, да спаси не само нас самите, но и планетата?

Потопете се в уникалната атмосфера на Астероид Сити с трейлърa на филма, който ни разкрива титулния град, запознава ни с повече от колоритните действащи лица (хора и извънземни) и обещава поредното несравнимо киноизживяване с марка Уес Андерсън.   

Режисьор и сценарист на Астероид Сити e Уес Андерсън, който е и автор на идеята, заедно с Роман Копола (В царството на пълнолунието). Продуценти са Стив Рейлс, Джереми Доусън и Уес Андерсън. В ролите са Джейсън Шуорцман, Скарлет Йохансон, Том Ханкс, Джефри Райт, Тилда Суинтън, Брайън Кранстън, Едуард Нортън, Ейдриън Броуди, Лиев Шрайбър, Хоуп Дейвис, Стивън Парк, Рупърт Френд, Мaя Хоук, Стив Карел, Мат Дилън, Хонг Чау, Уилям Дефо, Марго Роби, Тони Револори, Джак Райън, Джеф Голдблум и др.

Откриваме тайните на живота с Астероид Сити само в кината от 23 юни.