Бен Афлек и Дженифър Лопес заедно на премиерата на ''The Tender Bar''

  • Сподели:
Бен Афлек и Дженифър Лопес заедно на премиерата на ''The Tender Bar''

Бен Афлек и Дженифър Лопес са една щастливата двойка по време на премиерата на ''The Tender Bar'' в китайския театър TCL в Холивуд.

Бен Афлек и Дженифър Лопес присъстваха на премиерата на драмата "The Tender Bar" в китайския театър TCL в Холивуд, Калифорния, в неделя вечерта.
Филмът е адаптация на едноименните мемоари от 2005 г. Джон Джоузеф Мьорингер и разказва неговия живот, докато расте в Лонг Айлънд. Режисьор и продуцент на лентата е Джордж Клуни. Клуни винаги е бил внимателен към подбора на проектите, които решава да режисира.

За Афлек, събирането с Клуни близо десетилетие, след като и двамата споделиха Оскарите за най-добър филм за Арго от 2012 г., беше сбъдната мечта. 

 

''Наистина е само един от двата пъти в цялата ми кариера, когато велик режисьор ми изпраща страхотен сценарий с голяма роля и ми предлага да участвам в него. Много е необичайно. Винаги съм мислил, че генерирам свой собствен материал и сглобявам нещата по индивидуален начин. Това бе просто манна от небето. Преди да прочета сценария, просто исках да го направя с Джордж. Много го харесвам, но не предполагах колко добър режисьор всъщност е той.  Просто бях развълнуван.  Това бе едно от онези много лесни решения, за които никога няма да съжалявам.''


49-годишният актьор и 52-годишната изпълнителка изглежда се наслаждаваха на компанията си на събитието, а режисьорът на Арго бе забелязан да стои близо до половинката си няколко пъти.

Лопес също прекара време с няколко от своите колеги, включително Тай Шеридан, Лили Рейб и Кристофър Лойд, по време на дебюта на филма.

Афлек носеше почти изцяло черно облекло по време на събитието, което беше частично съставено от остро изглеждащ костюм от три части.

Актьорът на Good Will Hunting също заложи на голямо палто, което го поддържаше приятно и удобно в хладното зимно време.

По време на събитието Лопес контрастира доминиращия тон на тоалета си с плавна и частично прозрачна светлосиня рокля.