Beyoncé изпраща годината с нов сингъл

  • Сподели:
 Beyoncé изпраща годината с нов сингъл

Кралицата на RnB музиката Beyoncé  изпраща 2023-а година по най-запомнящия се начин - с нов сингъл, озаглавен “My house”.

Песента е продуцирана и написана от Beyoncé и The Dream и е финалното парче към дългоочаквания филм RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCE. “My house” е динамична - с многопластов бийт, който с лекота преминава от тежък ритъм към по-енергичен хаус стил, напомнящ за звученето на RENAISSANCE.

Премиерата на “My house” съвпада и с тази на филма RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCE в Лондон, където само преди часове дивата мина по червения килим. Филмът е театрално концертно преживяване, което ще се излъчи в хиляди киносалони по света, а у нас прожекциите стартират от 21-ви декември в CinemaCity Bulgaria! 

Официалният трейлър на филма бе представен на 23-и ноември от самата Beyoncé. Това е невероятен завършек на турнето на звездата през 2023 г., което започна на 10 май в Стокхолм и завърши в Канзас на 1 октомври. През всичките 56 концерта певицата задържа вниманието на целия свят с новаторство, уникален аранжимент и изпълнение.

Седмия си студиен албум RENAISSANCE, Beyoncé издаде на 29 юли 2022 г., а светът все още говори за проекта. Колекцията има над 5,5 милиарда стрийма и е сертифицирана от RIAA (Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка) като платинена.

С RENAISSANCE Beyoncé стана и първият изпълнител в историята, който дебютира под #1 в Billboard 200 с всеки от седемте си албума.