Билетите за грандиозния киноспектакъл Аватар: Природата на водата са вече в продажба

  • Сподели:
Билетите за грандиозния киноспектакъл Аватар: Природата на водата са вече в продажба

Тринадесет годишното очакване приключи! На 16 декември най-накрая ще се завърнем на Пандора с грандиозния киноспектакъл Аватар: Природата на водата – продължението на мегахита на Джеймс Камерън Аватар, който през 2009 година завинаги промени света на киното и се превърна в най-касовия филм на всички времена.

Нетърпението отново да се потопим в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога, е огромно, но от днес, 25 ноември, стартира предварителната продажба на билети и най-големите фенове вече могат да гарантират мястото си сред първите, които ще изживеят новото поразяващо приключение на Джейк и Нейтири на големия екран. 

Новият трейлър на Аватар: Природата на водата разкрива невероятните измерения на фантастични епос на Камерън и дава заявка за киноприключение, което отново ще предефинира представите ни за качествено и незабравимо киноизживяване. Готови ли сте да се завърнете на Пандора?

Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена.

Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с Джош Фридман (Война на световете). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Завръщаме се на Пандора с Аватар: Природата на водата от 16 декември в дублирана и субтитрирана версия. Купете своя билет сега!