Bree Runway и Khalid празнуват приятелството с ново парче "Be The One"

  • Сподели:
Bree Runway и Khalid празнуват приятелството с ново парче "Be The One"

Поп сензацията Bree Runway се обедини със световната суперзвезда Khalid за завладяващия нов сингъл "Be The One". Слушайте ТУК. Невероятно сътрудничество между двама музикални визионери, "Be The One" е съвременна любовна песен, която е предопределена да се превърне в класика, като същевременно демонстрира разчупващо жанровете артистично майсторство на Bree.

Неоспоримата химия между Bree и Khalid, изразителните вокали и прочувствения текст на песента умело предават надеждата, страха и вълнението на двама души, които признават любовта си.

"Тази колаборация е специална за мен по повече от една причина - обсебена съм от тази песен и гласовете ни се съчетават перфектно. Обичам Khalid заради неговата светлина и невероятен характер и наистина съм горда да го нарека приятел, а сега и музикален сътрудник,“ споделя Bree. 

Официалният клип, в който се вижда още по-ярко силната връзката между Bree и Khalid, е изпълнен с живот и радост. Заснет в Лос Анджелис от Zachary Bailey (U2, Offset) на фона на зашеметяващи пейзажи, видеото е закачливо изследване на любовта и приятелството. Гледайте ТУК. 

След като през 2022 г. Bree се появи на корицата на Rolling Stone и бе обявена за "изгряващ изпълнител" през декември, през 2023 г. тя подкрепи талантливата Lizzo по време на европейското ѝ турне и изнесе собствено шоу в лондонския O2 Forum Kentish Town. Изпълнителката си е сътрудничила с икони като Stormzy, Khalid, Lady Gaga и Missy Elliott, а сред многобройните ѝ фенове са Doja Cat, Chloe Bailey, Pinkpantheress и Cardi B. От началото на кариерата си Bree постоянно предефинира какво означава да бъдеш поп звезда.