Да се изгубим с The Editor и неговия двоен сингъл Lost

  • Сподели:
Да се изгубим с The Editor и неговия двоен сингъл Lost

The Editor, написал музиката на едни от най-популярните хитове в България в последните години и вкарал 4 песни в MTV (Love is Free – Fabrizio Parisi & The Editor and Fenry, Salty by Ruth Koleva Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, The Boy Is Mine Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, Peyton & Greg Gould, Prison – Fabrizio Parisi & The Editor and Grafa), излиза със самостоятелен двоен сингъл Lost.

За Lost The Editor работи с британския хип-хоп и R&B изпълнител Tee Rare, който, докато не е зад микрофона, е сърдечен хирург! Колаборацията им и музикалната химия помежду им се получава от първия път и затова решават да запишат още едно парче – Good, Bad and in the middle – второ от днешния премиерен сингъл, което също ще откриете в дигиталните платформи. Автор на музиката, текста и аранжимента и на двете песни от сингъла е The Editor.

В един от най-актуалните в света в момента стилове – синт поп, The Editor създава Lost като проект, който не може да се побере в географски граници. Още по-малко с внушителните вокали на Tee Rare.

Видеото към песента разказва емоционалната история на почти всяка любов, която неминуемо преминава през спадове и върхове, и за да я запазиш трябва да подредиш добре приоритетите си и да направиш поне няколко компромиса. Да се чувства изгубен се е случвало на всеки, но за да се намериш  трябват сили и Lost ти ги дава.

Lost излиза с подкрепата на Национален фонд „Култура“.