Диляна Попова в ролята на муза в новото видео на Pavell & Venci Venc

  • Сподели:
Диляна Попова в ролята на муза в новото видео на Pavell & Venci Venc

Те са музикални братя вече 10 години. Песните им се превърнаха в саундтрак на цяло едно поколение, римите им станаха любими на общност, която нарече себе си Setaabrat, а момичета и момчета от квартала започнаха да си говорят с части от текстовете им.

Pavell & Venci Venc празнуват дългогодишната си любов към музиката и публиката с премиера на нов емоционален проект, озаглавен „Призрак“, и с голям концерт в Sofia Live Club на 31 март, където за първи път ще се появят с live банда.

„Призрак“ прилича на любовна изповед, но както Павката и Венц признават, е всъщност много личен поетичен разговор с Музиката и Музата.
Песента излиза със стилно и минималистично видео, режисирано от самия Pavell, в което участие взима неотразимата Диляна Попова.

За нея момчетата казват, че е била единствената опция да влезе в ролята на Музата и че ако не се беше съгласила, „Призрак“ нямаше да има клип. 
Официалната премиера на „Призрак“ е на 3 март в 10:00 ч. в българския ТВ и радио ефир, всички дигитални платформи и в YouTube канала на Pavell & Venci Venc’.