Disney Channel и Disney Junior вече са достъпни за ТВ абонатите на А1 България

  • Сподели:
 Disney Channel и Disney Junior вече са достъпни за ТВ абонатите на А1 България

The Walt Disney Company и А1 подновиха сделката си и продължават успешното си партньорство. Световноизвестните канали с развлекателно и документално съдържание Fox, Fox Life, Fox Crime, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN и Baby TV, които присъстват на местния пазар от години, както и новодобавените Disney Junior и Disney Channel, са налични на всички платформи на А1.

Абонатите на интерактивната телевизия A1 Xplore TV имат на разположение и услугата National Geographic on Demand, където могат да открият любимите си научнопопулярни предавания. 

Disney Channel е насочен към деца на възраст от 6 до 12 години и предлага невероятни истории, изпълнени с музика, приятелство и забавление. Програмата на канала включва популярни анимационни сериали като „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“, „Финиъс и Фърб“ и други.

Съдържанието на Disney Channel е фокусирано върху ценности, които помагат на децата да се справят с предизвикателствата на порастването, и ги окуражава да вярват в себе си, да следват мечтите си и да прекарват пълноценно време с приятелите и семейството си. 

Disney Junior кани децата в предучилищна възраст и родителите им във вълшебен свят, изпълнен със забавления и въображение. Обичани герои оживяват в анимационни сериали като „Марвъл Спайди и невероятните му приятели“, „Мики Маус: Забавната къща“, „Блуи“ и „Пижамаски“.

Съдържанието на Disney Junior се фокусира върху емоционалните истории и добрите герои, с които децата си взаимодействат и които са спечелили одобрението и доверието на родителите. Каналът създава добронамерена, приобщаваща и в същото време мотивираща среда, която е близка до малките зрители.

The Walt Disney Company и A1 подновяват сделката си и в Словения, Хърватия и Северна Македония.