Документален филм за живота на Джей Ло, разкрива какво я е превърнало в иконата, която е днес

  • Сподели:
Документален филм за живота на Джей Ло, разкрива какво я е превърнало в иконата, която е днес

Подобно на много поп звезди преди нея, Джей Ло официално поема контрола над камерите и ги използва, за да сподели историята си в документалния филм ''Halftime'' по Netflix. 

''Halftime'', който е съсредоточен върху живота на 52-годишната суперзвезда, ще направи своя филмов дебют на годишния фестивал Трайбека на 8 юни.
Фестивалът започва с премиерата на филма в Юнайтед Палас във Вашингтон Хайтс в Манхатън.

Режисьор на ''Halftime'' е Аманда Микели, а лентата проследява кариерата на певицата през десетилетията със специален акцент върху полувремето за Супербоул 2020 г., което получи световно признание и рекордните 231 милиона гледания в YouTube, заради атмосферата от песните и танците на Джей Ло и Шакира.

Филмът се фокусира върху Дженифър, докато тя разсъждава върху кариерата си като световна звезда и филмова актриса, която вдъхновява хората в продължение на десетилетия със своето постоянство, творчески блясък и културен принос. Интимният поглед на ''Halftime'' служи като начало на втората половина от живота на Лопес, докато тя разкрива еволюцията си като латиноамериканка, майка и творец, и използва гласа си за по-голяма цел.

''Полувреме'' ще ни представи Джей Ло в светлина и с безстрашна решителност, каквато никога досега не сме виждали.

''Умението да се разказват истории – независимо в музиката или филмите – ни насърчава да се борим за универсални ценности, които обединяват човечеството", каза в изявление съоснователят на филмовия фестивал Трайбека - Робърт де Ниро.

Въпреки че мнозина може да гледат на възрастта на Лопес като на причина да забави своя ход или да затихне – ''Halftime'' е нейният шанс да докаже, че се движи само нагоре и напред, за да се издигне още по-високо. 

 

''За мен е чест, че филмът ни е избран за откриване на фестивала и толкова подходящо да отпразнуваме този важен етап в живота и кариерата на Дженифър, само на километри от мястото, където е израснала. Да имаш възможността да споделиш този филм на голям екран с нюйоркска публика е сбъдната мечта", каза режисьорът Микели.

Филмът ''Полувреме'' ще бъде достъпен в платформата на Netflix на 14 юни.