Домът на Gucci отваря врати от днес в кината

  • Сподели:

Блясък, любов, амбиция, предателство, отмъщение, убийство.

От днес, 26 ноември, само в киносалоните ще бъдем специални гости в Домът на Gucci.  Бляскавата продукция на сър Ридли Скот разкрива шокиращата истинска история на семейната борба за надмощие, власт и пари, криеща се зад бляскавата фасада на една от най-могъщите модни империи в света – тази на италианската модна къща Gucci.

Нов видео материал „Господарката на дома“ ни отвежда зад кулисите на Домът на Gucci и ни запознава с подробности за многопластовата и противоречива Патриция Реджани, както и за забележителното превъплъщение на Лейди Гага – превъплъщение, което впечатли критиката и дава заявка актрисата да бъде един от основните фаворити за тазгодишните големи филмови награди. Суперлативи за изпълнението на Гага не пести и режисьорът Ридли Скот, както и звездните ѝ колеги Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино и Салма Хайек, които правят не по-малко впечатляващи роли.

„Господарката на дома“ - https://www.youtube.com/watch?v=EbAuDC5FsWI

В центъра на сюжета на Домът на Gucci е чаровната и интелигентна Патриция (Лейди Гага), която е омъжена за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на модната империя. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния собствен съпруг, хитрия му чичо Алдо (Ал Пачино), предприемчивия му братовчед Паоло (Джаред Лето) и старомодния му баща Родолфо (Джеръми Айрънс).

Домът на Gucci ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, блясък, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

Режисьор на Домът на Gucci е сър Ридли Скот (Maрсианецът, Всичките пари на света, Последният дуел). Сценарият е дело на Беки Джонстън и Роберто Бентивеня, по едноименната книга Домът на Gucci на Сара Г. Фордън. Продуценти са Ридли Скот, Джанина Скот, Кевин Дж. Уолш и Марк Хъфам, а наред с Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и Ал Пачино, в ролите се включват още Джак Хюстън, Салма Хайек, Камий Котен, Рийв Карни, Мехди Небоу, Маделина Диана Генеа и  др.

Ще бъдем специални гости в Домът на Gucci – от днес само в кината.