Don’t Hate Me на ALI – против насилието във всичките му форми

  • Сподели:
Don’t Hate Me на ALI – против насилието във всичките му форми

Новата песен на ALI Don’t Hate Me излиза на 11 март с радио премиера и ексклузивна среща на приятели и фенове.  В своя пети сингъл алтернативната рок банда реди сурови истини с перфектно полирани детайли и емоционален мащаб отвъд музиката.  Don’t Hate Me излиза в разтърсващ и плашещ за света период, но не е негативна, нито пък –антивоенна песен. Това е песен против насилието във всичките му измерения. Авторът на музиката и текста, Али Абдала споделя, че Don’t Hate Me e провокирана до голяма степен от истински човешки съдби – на уж абсолютно щастливи и доволни от живота хора, които носят в личната си история белезите на физическо или емоционално насилие.

Don’t Hate Me е песен за чистата енергия, любовта и устрема, смачкани безмилостно, често от най-близките.

Песента ще прозвучи за първи път в българския радио ефир на 11 март, а видеоклипът ѝ – продуциран, заснет, монтиран и идейно замислен от самите членове на групата, ще може да се гледа след седмица в официалния им Youtube канал. Главни герои в цялостната визуална концепция и Do-It-Yourself видеото към Don’t Hate Me са децата на артистите. Само малка група хора – приятели и почитатели на ALI – ще имат възможност да видят видеото на предпремиерна прожекция в петък вечер в столичен бар.

На 13 април ALI  ще свирят на живо в клуб Терминал 1 в София като специални гости в концерта-промоция за дебютния албум на Me and My Devil – друга група от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus.

 

ALI са:

 

Али Абдала, вокали и китара

Емил Доков, беквокали

Калоян Димитров, бас китара

Петар Шварц, китара

Антони Иванов, китара

Орлин Станчев, барабани