Дуейн Джонсън - в режим на постоянна благодарност

  • Сподели:
Дуейн Джонсън - в режим на постоянна благодарност

Един от най-обичаните и скъпоплатени актьори на планетата, е Дуейн The Rock ДжонсънНеговата нарастваща бизнес империя включва продуцентска компания Seven Bucks, Zoa energy drink, партньорство с Under Armour и собствена дестилерия за направата на текила - Teremana Tequila. Историята около името на мексиканската алкохолна напитка, която Скалата произвежда, крие известна символика. Tere произлиза от латинската дума "Terra", която означава земя, а "Mana" е полинезийска дума, чието значение е дух. И така Teremana се разбира като Духът на земята.

На следващо място някогашната кеч легенда е и любящ баща на три дъщери, отдаден на семейството и дамата на сърцето си - Лорън Хашиян и грижовен син, уважаващ майка си и своите корени.

С обичта на цели 261 милиона последователи по целия свят и почитта, която има към родината си, Дуейн обяви, че е напълно възможно да се кандидатира за президент на САЩ за изборите през 2024 година.
Сериозна заявка, чието развитие ще следим във времето.

"Първият път, когато бях на 18 години, нямах представа какво е депресия. Тогава се казваше "стани от дивана, събери си боклуците и промени това, което се случва тук. Като единствено дете винаги бях по-добър слушател, отколкото комуникатор по отношение на споделянето на чувствата си. Най-важното очевидно е да общувате и да осъзнавате, че молбата за помощ всъщност е най-мощното нещо, което можете да направите и това е не е слабост. В този капан попадат най-вече мъжете, защото те се притесняват от уязвимостта. Но истината е, че трябва, надявам се, с течение на времето, да се науча да приемам това. Всичко е част от живота.

Знам, че звуча като счупена плоча, но съм късметлия, че съм в позицията, в която се намирам. Навсякъде зад ъгъла, ме чака нещо, което мога да направя, за да създам възможност някой да работи, да се грижи за собственото си семейство, да живее мечтата си - това са важните неща.
Никога няма да приема собствените си благословии за даденост. Най-важните неща са точно пред мен. В режим на постоянна благодарност съм." - споделя непоклатимата Скала.