Думата има Синтия Никсън

  • Сподели:
Думата има Синтия Никсън

Тъй като последната глава от продължението на "Сексът и градът " приключва, с финала на рестартирането от десет епизода And Just Like That..., Синтия Никсън, която служи както като изпълнителен продуцент, така и като актриса, публично се обърна към уволнението на своя колега Крис Нот от финала на сериала. 
В интервю за Entertainment Tonight Никсън сподели решението си да редактира Нот извън шоуто след отделни обвинения за сексуално посегателство срещу актьора, публикувани от The Hollywood Reporter миналия декември. 

"Мисля, че имахме голям късмет, че тези промени успяха да бъдат направени и сме много горди с нашето шоу", каза Никсън пред ET, когато беше попитана за преработката. Никсън също така разкри, че трагичната смърт на 57-годишния Уили Гарсън по време на снимките, който стои зад образа на Станфорд Блач също е взето предвид окончателното изпълнително решение


"Ние не искахме зрителите да се разсейват от измислените герои. За нас смъртта на нашия колега е особено болезнено нещо, с което все още се борим."

Сцените с Крис Нот за огромно съжаление бяха изрязани от сериала, въпреки че всички до една бяха записани. След докладите до THR, направени от две жени по отношение на предполагаеми инциденти, случили се съответно през 2014 и 2015 г., Нот бе изключен и от неговия телевизионен проект The Equalizer . 

Оттогава никой не отрече всички обвинения. 
"Обвиненията срещу мен, отправени от хора, които съм срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории можеше да са отпреди 30 години или преди 30 дни, но което е по-важно, думата "не" винаги означава не. Това е линия, която не съм прекрачвал. Срещите ни бяха по взаимно съгласие.", написа той в официално изявление след публикуването на доклада.

Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър, също пуснаха съвместно изявление в отговор на предполагаемите жертви. 


"Ние сме дълбоко натъжени да разберем за обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които се изявиха и споделиха своите болезнени преживявания. Знаем, че подобно споделяне е много трудно и ги поздравяваме за това."

В момента няма текущо наказателно разследване по обвиненията срещу Нот, според полицията в Лос Анджелис.

Относно връзката с героините Никсън посочва:
"Мисля, че определено сме по-възрастни и надявам се, малко по-мъдри. С течение на сезона ще видим, че когато имаме конфликти, те все още могат да бъдат големи, страстни изригвания, но мисля, че ще се излекуваме по-бързо от тях. Осъзнаваме, че сме в това заедно за дълго време и че ценим нашите приятелства, може би дори повече, отколкото първоначално".

Що се отнася до собствения характер на Никсън, Миранда навлезе в нов етап от живота си. Тя решава да се върне в колежа, за да стане застъпник на жените, които се нуждаят от такъв. Минути в първия ù час обаче става ясно, че нейният повторен дебют ще бъде този на тромавата бяла жена на средна възраст, която се бори с расовата лексика и е натоварена да се опитва да задоволи собствения си комплекс на бял ​​спасител.