Ерос Рамацоти представи втори сингъл от албума ''BATTITO INFINITO''

  • Сподели:
Ерос Рамацоти представи втори сингъл от албума ''BATTITO INFINITO''

Ето как двама гиганти в международната музика - с общи продажби от 120 милиона записа – обединиха талантите си.

Броени седмици преди премиерната дата на световното турне на Eros Ramazzotti в Севиля, Испания, италианската суперзвезда представи новия си сингъл "SOY"/ "SONO" заедно със своя дългогодишен приятел Alejandro Sanz - испанският изпълнител с най-голям брой награди GRAMMY в историята.

Чувствените вокали на Sanz и Ramazzotti ни отправят покана да повярвяме в мечтите си въпреки всички изпитания и трудности, породени от промените и житейските възходи и падения. "SOY"/ "SONO" е втората представена песен от предстоящия албум на Eros - "BATTITO INFINITO", който илиза на 16 септември. 

Официалният видеоклип, режисиран от Adrián Egea и по концепция на Eros Ramazzotti и Sergio Pappalettera, вече е в YouTube. Гледайте ТУК. Късометражният филм е истински скок в миналото, в който Alejandro и Eros са в ролята на малки деца, преследвайки мечтите си, с безгрижието, на което само децата са способни.

Разказът следва дълга времева линия, пренасяйки ни в наши дни - двама зрели, успели мъже, които пеят за живота и неговата колеблива красота, без да забравят корените си.

След примиерата на "BATTITO INFINITO" в Севиля, Агридженто, Верона, Атина и Кесария, на 30 октомври 2022 г. световното турне се отправя към величествената сцена на Microsoft Theater в Лос Анджелис.

От февруари до май 2023г. Eros Ramazzotti ще посети Европа, включително и София на 25 април 2023г.