Грандиозен старт бележи световното турне на Ерос Рамацоти

  • Сподели:
Грандиозен старт бележи световното турне на Ерос Рамацоти

Пет от най-величествените арени в света ще посрещнат гласa на артист, способен да омагьосва многомилионна публика. Eros Ramazzotti, един от най-обичаните италиански изпълнители, поставя началото на нов артистичен етап с албум и международна обиколка.

Тя стартира с десет премиери, първата от които на сцената на La Maestranza в Севиля на 15 септември 2022 г. Концертите ще срещнат 

публиката с красотата на места като Долината на храмовете в Агридженто, Арена ди Верона и Древния амфитеатър в Кесария, Израел, които ще оживеят отново, благодарение на нестихващия талант на Eros Ramazzotti. 

Със 70 милиона продадени заглавия и 2 милиарда стрийма в цял свят, Eros празнува 35 години на сцената с музикалната си колекция - Battito Infinito, на която феновете ще могат да се насладят за първи път утре. Албумът може да закупите ТУК. 

"Развълнувани сме, че най-накрая можем да представим Battito Infinito пред света. Проект, който създадохме с много любов, и мечтата да се срещнем отново. Подготвили сме много изненади за нашите фенове. " споделя Gaetano Puglisi, мениджърът на Ramazzotti. 

Eros Ramazzotti потегля на турнето с надеждата, че музиката ще успее да направи това, което прави от хилядолетия - да обедини хората в трудни моменти, да им даде утеха и радост.