Група „Остава“ с голям концерт на 10 ноември в Лондон

  • Сподели:
Група „Остава“ с голям концерт на 10 ноември в Лондон

Една от най-обичаните български банди – „Остава“, ще представи за първи път в Лондон последния си албум КИСЛОРОД - на 10 ноември в клуб The Garage. Феновете на групата ще се срещнат отблизо с „великолепната петорка“ в лицето на Свилен Ноев, Георги Георгиев, Боян Петков, Алекс Марбург и Даниел Петров от „Остава“, а преди тях, ударно начало на концерта ще дадат момчетата от INNERGLOW.

Повлияна още при създаването си от британския индирок, „Остава“ е от малкото български групи, която в продължение на повече от 30 години продължава да създава музика без почивка и да бъде вярна на своя стил. Автентична, искрена и докосваща, музиката на ОСТАВА има своето специално място в музикалната история на България и в сърцата на хилядите им фенове.

„В Лондон ще повторим сет-листа от големия концерт на ОСТАВА от края на лятото и това ще бъде първото представяне на „Кислород“ пред феновете ни в Лондон“, споделя с вълнение Свилен Ноев.

В клуб The Garage публиката ще чуе най-свежите хитове от албума като - „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“, а Свилен и компания едва ли ще пропуснат да изпълнят и превърналите се в задължителни - „"Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,“Бесен“ "Внимание" и още от най-обичаните парчета на бандата през годините.

Веднага след Лондон, на 18 ноември „Остава“ ще забият и в емблематичния клуб „Строежа“ в София, който скоро ще отвори врати на ново място – ул. „Георги С.Раковски“ 116.