Harry’s House - най-дългоочакваната премиера за годината

  • Сподели:
Harry’s House - най-дългоочакваната премиера за годината

Добре дошли в къщата на Harry Styles – Harry’s House.

Колекцията представлява дълбоко лично изявление от певец, който никога не е звучал толкова щастлив, толкова уверен и безстрашен, гледайки към бъдещето. Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Чрез него той разкрива, че е поел в една нова креативна насока в поп музиката, че е звезда, която обича предизвикателствата.

„As It Was“, аплодираният от критиците фокусен сингъл се превърна в хит за рекордно кратко време, дебютирайки на #1 както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Песента стана както най-слушаното парче в историята на Spotify в рамките на едно денонощие, така и най-стриймвания трак за един ден през 2022 г. в световен мащаб.

Наскоро, той направи премиерата на „As It Was“ на живо по време на своето триумфално хедлайнерско шоу на фестивала Coachella, представяйки сингъла пред над 100 000 души както на 15-ти, така и на 22-ри април. 

Harry’s House, както и голяма част от неговата музика, е намигване към дома. Изпълнителят създава тези песни с доверените си дългогодишни сътрудници и приятели Tyler Johnson, Kid Harpoon и Mitch Rowland по време на пандемията в Ел Ей, Токио и английската провинция. Парчетата в албума варират от елегантните ритъм енд блус тракове „Late Night Talking“ и „Cinema“ до синт-поп звученето в „Love of My Life“ и „Music for a Sushi Restaurant“.

Албумът включва и динамични китарни балади като „Boyfriends“, „Little Freak“ и „Matilda“. Това е най-емоционално интимнатa творба на талантливия британец до момента.
В колекцията си, Harry засяга теми, които винаги е обичал да изследва като автор на песни: идентичност, общност, любов. Тези песни са за изграждането на дом от вашите емоции и спомени, за да можете да създадете място, където принадлежите, където и да отидете. Из стаите на неговата къща, всички се чувстваме вкъщи.

Британският певец и автор на песни пуска своя вълнуващ втори албум през декември 2019 г., и Fine Line дебютира на #1 в класацията на Billboard. Колекцията съдържа хитовете „Adore You“, „Lights Up“, „Golden“ и „Treat People With Kindness“. Парчето „Watermelon Sugar“ става първия му сингъл номер едно, печели на Harry първата награда Grammy за солово поп изпълнение, а освен това грабва и наградата BRIT през 2021 г. за най-добър сингъл в Обединеното кралство. Fine Line е номер едно в повече от 20 страни, като става мултиплатинен с над 5 милиарда стрийма.

От него са продадени над 480 хиляди копия едва през първата седмица, най-големите продажби за мъжки изпълнител във Великобритания, откакто данните се следят от 1991 г. насам.

Новата му музика се появява пет години след като той изненадва всички със своя солов дебют от 2017 г., озаглавен Harry Styles. Албумът е изискан подбор от песни, който се противопоставя на поп клишетата, хит номер едно, който печели възторга на критиката. Парчето „Sign of the Times“ бива избрано за песен на годината от списание Rolling Stone. 

Harry Styles започва турнето си Love on Tour по целия свят това лято, след историческия сет на фестивала Coachella. To започва на 11-ти юни в Глазгоу, в подкрепа на Harry’s House.