Helloween с нова дата за концерт у нас

  • Сподели:
Helloween с нова дата за концерт у нас

Пандемията от COVID-19 промени плановете на редица музиканти и отложи и отмени предстоящите им музикални изяви по целия свят. Легендите от Helloween също трябваше за втори път да отложат турнето си. United Forces Tour ще се проведе догодина, а датата за България е 20-и април. Концертът ще бъде зала „Арена Армеец“ в София, а към шоуто ще се включат и Hammerfall.

Двете банди ще имат нови албуми и феновете ще имат уникалната възможност да ги чуят за първи път именно в рамките на турнето. „Щастливи сме, че Hammerfall ще са с нас! През 2002-а бандата записа албума си Crimson Thunder в моето студио в Тенерифе и беше адски забавно. Сега ще предложим на феновете този двоен пакет за едно незабравимо преживяване“, споделя Andi Deris от Helloween. “Много сме въодушевени от това! Не само, че пак ще сме на турне, след две много дълги години суша, но ще делим сцената с банда която обичаме и е голям вдъхновител за нас. United Forces Tour ще бъде нещо специално, може да сте сигурни в това!“, допълва Oscar Dronjak от Hammerfall.

Всички билети закупени за концерта ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 19-и март до 19-и април 2021-а година. Цените на билетите са 80 лева (правостоящи) и 90 и 100 лева за седящи места.