Хитовата италианска рок група MÅNESKIN се завръщат с нов сингъл „SUPERMODEL“ 

  • Сподели:
Хитовата италианска рок група MÅNESKIN се завръщат с нов сингъл „SUPERMODEL“ 

Световните рок сензации Måneskin се завръщат с новия си сингъл „SUPERMODEL”, написан в Лос Анджелис и продуциран от известния продуцент Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga). Издаването на парчето идва след страхотна новина за групата, която достигна 1 милиард стрийма миналата седмица за хита си „Beggin“, който продължава да държи челни места в класациите.

Със своето калифорнийско звучене и модерна мелодия, чрез „Supermodel“ формацията създава своя собствена неподражаема марка рокендрол. Те измислят концепцията за песента след като биват вдъхновени от многото герои, които срещат по време на престоя си в Ел Ей, Калифорния.

„Написахме трака, след като прекарахме няколко вълнуващи месеца в Ел Ей. Понякога бяхме изненадани, но и заинтригувани да видим как хората се интересуват толкова много от концепцията за слава и статус, обсебвайки се до краен предел.“, споделят Måneskin. 

„Започнахме да си представяме загадъчния образ, героинята в нашата песен. Тя е във вихъра на купона - наистина готина, забавна и социална, но в действителност е и тревожна, криеща в себе си тъга и склонност към пристрастяване.  По някакъв начин я обичаш, защото тя знае как да си прекарва добре, но също така искаш да я избягваш, защото може да те забърка в неприятности.”, коментират те.

Бандата тръгва на световното си турне „LOUD KIDS TOUR“ на 31-ви октомври с разпродаден концерт в Сиатъл, продължавайки в редица градове, включително Ню Йорк, Сан Франциско, Атланта, Вашингтон и Лос Анджелис, преди да започне своя европейски етап през 2023 г. В Европа Måneskin ще изпълняват на много емблематични места, включително в лондонската O2 Arena, Accor Arena в Париж и берлинската Mercedes Benz Arena.

Смесвайки класическия с модерния звук, групата връща рокендрола на върха на международните класации. Victoria (бас китара), Damiano (вокал), Thomas (китара) и Ethan (барабани) започват кариерата си по улиците на Рим през 2015 г. и само за няколко години успяват да се превърнат в едни от най-популярните рок изпълнители на своето поколение. В момента групата общи има над 5 милиарда стрийма във всички дигитални платформи.

С чисто новия си сингъл те продължават да се утвърждават като една от най-вълнуващите формации в днешно време.

Слушайте „SUPERMODEL“ ТУК