Ирра отново е тук!

  • Сподели:
Ирра отново е тук!

Ирра отново е тук! Певицата продължава с новите версии на своите песни. Този път тя е избрала да направи ремикс на ремикса на песента „Искам“. Тракът е част от „Цветният албум“, който излиза на музикалния пазар през 2002 година. „Искам“ носи много лятно настроение, слънчева, цветна и зареждаща е песента, без да е претенциозна и без да има огромна заявка за вселенски хит. Просто си личи, че всички си доставяхме удоволствие, докато работихме по проекта. Надявам се, че и на хората ще им хареса!“, споделя Ирра в интервю.

За първи път демо версия на „Искам“ прозвуча в подкаста „24 часа от живота“  на 1 април. През това време Ирра засне клип с режисьора Петър Димов – Българевеца, а Мага, на когото е дело новия аранжимент, преработи с още малко инструменти песента. За цялостната визия на Ирра в проекта се погрижиха Атанас Темнилов (грим  и коса) и Антоанета Миндева (стилист костюми).

В началото на месец май „Искам“ ще излезе като maxi single на винил. В него ще бъдат включени оригиналната версия на песента от 2002 година, която ще бъде мастерирана специално в Англия, ремикс версията на песента от 2016 година и ремикс версията от 2022 година.

Песента „Искам“ е една от най-пусканите песни в българските клубове през 2002 година. Тракът се задържа цели 28 седмици в челната двайсетица на родните класации. Това е прецедент, въпреки че досега.

 

„Искам“ (version`22)

Текст: Ивайло Вълчев

Музика: KariZma

Аранжимент: Мага

Remix version`22: Мага

Режисьор: Петър Димов - Българевеца