Какъв е мъжът Риби в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Риби в любовта

Всяка зодия в астрологията разполага със свои собствени характеристики и личностни черти, по които се отличава от останалите знаци. Разберете как 12-те типа мъже подхождат в любовта и какво да очаквате в една връзка с представител на даден тип зодиакален знак.

Мъжът Риби е мистериозен и чувствителен знак в любовта, който разкрива своите чувства единствено пред тази дама, до която се чувства защитен и в която намира много сходни черти. Този знак лесно може да бъде наранен, затова и неговата партньорка трябва да бъде особено внимателна към чувствата му. На моменти загадъчен и колеблив, мъжът Риби непрестанно променя своята посока, просто защото не е напълно убеден в своите решения. Около този мъж се крие някаква мистериозна тайнственост и дори самият той вярва в свръхестествените сили, с които човек може да постигне много повече като промени, освен хората около себе си, но и самият свят, в който живее.

Този мъж е достатъчно надарен и талантлив, развита личност, която непрестанно търси своето място сред останалите хора, а докато го прави трупа мъдрост и знания. Когато е влюбен, мъжът, роден под този воден знак е напълно обладан от мисълта за жената до себе си, нещо повече той бързо издига в култ тази дама, като упорито се стреми да пресъздаде един божествен и приказен образ във своята глава.

Неприятният момент идва тогава, когато разбере, че всичко в неговите представи е било самозаблуда и изкривена лъжа, в която той силно е вярвал и се е прекланял, тогава този мъж започва да се променя и на повърхността излизат най-тъмните му страни от характера, които са особено плашещи. До преди часове може да е изпитвал силни и дълбоки чувства към дадена жена, след което да поеме в обратната посока, а именно на омразата и неприятните реплики отправени по нейния адрес.

Променлив и хаотичен, самият той не знае на моменти кое ще е най доброто за него и това е причината да пропуска много добри шансове изпратени от съдбата, свързани с неговата сродна душа. Колебанията на този мъж го карат да взема погрешни решения, след което той се затваря в себе си и започва да осмисля случилото се, но обикновено тогава, когато вече е станало прекалено късно, за да поправи нещата.

Когато обича мъжът Риби е готов да се хвърли в бурни води, независимо от това, че силното течение може да го отнесе. За него любовта е миг от вечността, за който си струва човек да се нагълта с малко вода. Въпреки буйния си нрав, променливостта и нетърпението, този мъж може да бъде изключително мил, страстен и магнетичен, стига истински да повярва, че точно тази жена е неговата сродна душа тогава, ще даде всичко от себе си за да съхрани тези отношения.