Камелия Тодорова с лятно издание на проекта „Вечната музика“ в Южен парк II, София

  • Сподели:
Камелия Тодорова с лятно издание на проекта „Вечната музика“ в Южен парк II, София

Концертът на 20 юли 2023 г. е част от програмата на Sofia Summer Fest

На 20 юли 2023 г., от 19.30 ч., в Южен парк II зад музея „Земята и хората“, Камелия Тодорова представя лятно издание на проекта „Вечната музика“. Билети за събитието се разпространяват от ЕVENTIM и на касата на Sofia Summer Fest. 

Музикалната програма включва любими на поколения джаз стандарти, поп, рок, ритъм енд блус и соул хитове. Камелия Тодорова радва публиката с нов поглед върху класически и съвременни композиции. Проектът „Вечната музика“ непрекъснато се развива. В лятното му издание, публиката ще чуе и интерпретации на песни на изпълнители от новата музикална история като Марвин Гей, Арета Франклин, Тина Търнър и други. Ще звучат и едни от най-красивите емблематични български авторски песни от репертоара на Камелия Тодорова.

Проектът „Вечната музика” на Камелия Тодорова е пътуване в световната музикална история. Отличава се с нови интерпретации, съвременен поглед и приемственост на българската музикална сцена.

За този проект, неповторимата Камелия Тодорова създава екип от млади талантливи музиканти и изпълнители – трио беквокали и квартет музиканти.
Аранжиментите на включените в концерта произведения са създадени за този проект от Юлиан Янев. Той е доказан на българската музикална сцена пианист и е ръководител на музикалния квартет.

В него се включват и Щерион Пилидов - китара, Радослав Славчев - бас, Георги Марков-младши - ударни.  
Камелия Тодорова и екипът на проекта „Вечната музика“ вярват, че класиката винаги е млада. Хубава музика, приятели и добро настроение са съставките на една прекрасна лятна вечер в парка!